Szerintetek lehet boldog egy csúnya ember?
Hogyne lehetne. Csak általában egyedül. Néha meg nem. Végül is S.Hawking, John Dilworth, Woody Allen, Rowan Attkinson, Himmler, Trockij, Gyurcsány, Szabad György, Kupa Mihály, Torgyán József is boldogok voltak.
Józseg Attila meg pl. nem.
milyen ballépések?
vannak barátaim, járok közösségbe, van srác aki odavan értem, de a boldogságom nem másoktól függ, ahogy gondolod, tehát a boldogság és a felszínesség nem puszipajtások.
Én arra gondoltam boldog alatt, hogy az adott ember saját magával meg tud a békélni, hogy valaha is el tudja e fogadni magát, és a tényt, hogy nem szép, függetlenül másoktól és mások kinézetétől. Csak a saJÁT MAGÁRÓL ALKOTOTT énképe alapján, hogy tudván tudja a tényt, hogy ő csúnya.
Hàt ezzel a csúnya fiú magára van utalva szövegtől meghaltam!
Miért???
Sajnos a legtöbb igen.
De nekik sem kell egy csúnya lány....
A személyes tapasztalatom:
Volt egy bűn ronda ismerősöm. Vagyis van. Csúnya ez tény. Az is hogy én sem vagyo szép. De mégsem kell neki senki sem. Ez az egy negatívum van a srácban. Imádom! Olyan belső értékekkel rendelkezik mint senki más.
De neki is a szép lányok kellenének
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!