Lányok! Tényleg imponál nektek, ha az első randira a férfi egy BMW-vel megy értetek? Ahogy a "monda" tartja :D
(Még ha a faterjáé is, és csak a pénz miatt :D)
Ja és persze ehhez hozzá tartozik az is, hogy úgy vezet, mint egy őrült.
Jó, itt most ne Németországra gondoljunk, jó lesz az a magyar hasonlat amit adtál...
Persze, eredetileg nem erről szólna a dolog, de azt a sok paraszt már rég elcseszte idehaza.
Úgy tűnik ide vidékre még nem érkezett meg ez az Audi style, de szerintem felesleges vitatkoznunk, egy BMW-st nem fogok meggyőzni soha az életben :D, már próbálkoztam 1-2-vel, mindenki maga dönti el, neki mi tetszik:D
Te légy boldog a BMW-del, én meg majd megleszek azzal amibe végül beleülök, és ez a lényeg, nem?De! Na jó éjt mindenkinek ezek után! :DDD
20. vagyok (meg 23...meg 5.), lehet, hogy meglepő, de pl. nekem az Audik is tetszenek, egyáltalán nem érdekel, hogy melyik autó mit képvisel, az érdekel, hogy nekem tetszik-e, mivel semmit nem akarok ezzel közvetíteni. például egy S5-ös nagyon király autó. de még a Q7-esek is valahogy megtetszettek, és a régi quattrok tök jók.
most nem tudom, hogy én kivétel vagyok-e, csk szeretném jelezni, hogy van ilyen:)
Na a sok álszent...
A 11:14 legalább őszinte volt.
"nézzük le, akinek van pénze, mert nem volt lusta tanulni ésjó munkája van"
Tanultam is (két diploma+PhD fokozat), jó munkám is van (két állás) mégsem kell kocsi, mert Bp-n felesleges luxus, mindenhová megy BMV:-). Azt a pénzt inkább könyvekre költöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!