Lányok! Tényleg imponál nektek, ha az első randira a férfi egy BMW-vel megy értetek? Ahogy a "monda" tartja :D
(Még ha a faterjáé is, és csak a pénz miatt :D)
Ja és persze ehhez hozzá tartozik az is, hogy úgy vezet, mint egy őrült.
Nem az dönti el számomra,hogy kinek milyen autója van...
Na meg nekem lehet az jönne le,mi ha csak meg akar ....-ni és azért jön ilyen csajozós kocsival:D
Boldog lennék, mert kábé két órára meglenne a közös témánk. :) Ha nem valódi rajongója a márkának, és csak menőzni van BMW-je, arra is jó, mert akkor meg nem akarnék vele találkozni többet.
Mármint ez nem azt jelenti, hogy csak BMW-rajongó férfiakkal randiznék, ha nincs kocsija, engem az se érdekel, de ha azért jön autóval, hogy tegye az agyát, akkor nincs szükségem a társaságára.
Furán mutatna, hogy én saját pénzből már vettem egy saját (nem rossz) kocsit, ő meg apuci járgányával furikázna (nem mulasztanám el ezt az orra alá dörgölni, hé ha neki ennyit számít a megjelenés én csak pontos tájékoztatást adok neki). A sebességet szeretem de az őrült száguldást nem, lehet GTA-t játszanék és átvenném a vezetést ;P
mellesleg az eddigi pasijaimnak egy kivételével nem is volt kocsija, szóval nem igazán érdekel mivel jön. az viszont a halálom mikor valaki benyögi, hogy BMW és mindenki elalél. Melyik BMV van belőle egy rakás sorozat 1-es, 3-as, 5-ös, 6-os, 7-es, 8-as, X-esek, Z-sek, valamelyik sportgép (és ezekből kül. gyártási évek, kül. motorválaszták stb) szóval van miből válogatni, attól meg végképp rosszul vagyok mikor egy pasi nagyra van a kocsijával, de még azt se tudja megmondani milyen motor van benne...
Az i3 egy kafa kis városi autó. Tessék csak szeretni, az is BMW. :)
18. persze, valóban teljesen megfelelő (én ráadásul szeretem a BMW-ket), de azért kinézetre mégiscsak magasan üti az i8 (na jó, meg árban is)
----bocs, hogy eltérítettem a témát, kérdező:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!