Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Srácok, ti hisztek az olyan...

Srácok, ti hisztek az olyan mesékben, hogy most e pillanatban is biztos van olyan lány, aki a ti üzeneteteket várja epedve?

Figyelt kérdés

Jöttem haza a buszon és pár sorral mögöttem két csajszi azon csacsogott, hogy nem volt az ominózus álompasi a házibuliban, és az egyik teljesen elolvad tőle, de a pasi nem ír neki, és hogy a világ összes kincsét megadná, ha az a srác megkeresné őt.

Elgondolkodtam úgy magamban (nem ittam semmit egész éjszaka), hogy vajon ebben a szempillanatban vajon létezhet olyan lány, aki így érezhet irántam? Vagy a többi srácnak rajtam kívül, akik pl. ide is szoktak írni, nekik is lehet ilyen titkos imádójuk valahol a világon?

Eszembe jutott egy videoklip, amiben egy nő és egy férfi titkon imádták egymás úgy, hogy ezt egyáltalán nem is tudták a másikukról. Mármint hogy szerelmesek egymásba.

2014. okt. 12. 07:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
26%
Én Béla üzijét vàrom
2014. okt. 12. 07:14
 2/13 anonim ***** válasza:
ez egy kivételes ember lehetett.
2014. okt. 12. 07:40
 3/13 anonim ***** válasza:
48%
Ez csak akkor lehetséges, ha teremtesz rá lehetőséget. Nem neked szól kérdező, hanem általánosságban, aki a négy fal között kuksol, arra felfigyelni is nehéz.
2014. okt. 12. 08:33
 4/13 anonim ***** válasza:
Hát ha van is ilyen aki az én üzenetemre vár akkor az tuti hogy egy rusnya csaj :D
2014. okt. 12. 09:08
 5/13 anonim válasza:
Én a tiedet várom. 14/L
2014. okt. 12. 09:52
 6/13 anonim ***** válasza:
48%

Biztosan nincsen ilyen,mivel engem észre sem vesznek a lányok,teljesen levegőnek néznek itthon.

Külföldön viszont mikor kint voltam,volt 1-2 érdeklődés felém,ott érdekes módon észrevettek a lányok.Így aztán erősen gondolkozom abba,hogy kiköltözök és ott is maradok.

23/F

2014. okt. 12. 09:53
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem hiszek benne.
2014. okt. 12. 10:10
 8/13 anonim ***** válasza:
Lányokból is sokféle van, én sose voltam az a rajongó típus, nem "epekedtem" senki után. Nem értem minek túlbonyolítani a dolgokat, ha tetszett valaki annak megmondtam, lett is belőle egy pár éves kapcsolat, ami végső soron jó emlékként maradt meg.
2014. okt. 12. 11:34
 9/13 anonim válasza:
Hát, biztos van,aki engem vár,azt nem lehet tudni, ha valakinek tetszünk,az nem lehet baj. :)
2014. okt. 12. 19:45
 10/13 anonim válasza:
Én ebben már nem hiszek... Régen még csak csak de mamár nem. Eddig az csajok 80% felfigyelt rám de csak mint barát. Kedves vagyok, megértő és érdekes is vagyok(többen mondták, hogy helyes is vagyok és ezek nem épp bányarémek voltak...) de barátságnál több eddig 4 ről tudok abból 3 biztos.
2014. okt. 12. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!