Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Srácok, ti hisztek az olyan...

Srácok, ti hisztek az olyan mesékben, hogy most e pillanatban is biztos van olyan lány, aki a ti üzeneteteket várja epedve?

Figyelt kérdés

Jöttem haza a buszon és pár sorral mögöttem két csajszi azon csacsogott, hogy nem volt az ominózus álompasi a házibuliban, és az egyik teljesen elolvad tőle, de a pasi nem ír neki, és hogy a világ összes kincsét megadná, ha az a srác megkeresné őt.

Elgondolkodtam úgy magamban (nem ittam semmit egész éjszaka), hogy vajon ebben a szempillanatban vajon létezhet olyan lány, aki így érezhet irántam? Vagy a többi srácnak rajtam kívül, akik pl. ide is szoktak írni, nekik is lehet ilyen titkos imádójuk valahol a világon?

Eszembe jutott egy videoklip, amiben egy nő és egy férfi titkon imádták egymás úgy, hogy ezt egyáltalán nem is tudták a másikukról. Mármint hogy szerelmesek egymásba.

2014. okt. 12. 07:10
1 2
 11/13 anonim válasza:
Az se baj, ha sok barátod van. Ha van kikkel barátkoznod, az csaj jó dolog!
2014. okt. 19. 20:31
 12/13 anonim válasza:

Vegulis nem is akarok tolluk tobbet. 1 lany irant erzek tobbet, de o ritka bunko volt velem (csajok szerint ilyet en nem is erdemlek meg). De persze az csak jo ha sok barat van :) Mint barat barat imadom oket <3

(sorry az ekezetek miatt telorol irtam...)

2014. okt. 20. 13:03
 13/13 anonim válasza:
Nem baj. Nekem is tetszik egy lány. Ez természetes, mint ahogy az is,hogy lányoknak tetszik fiú. Úgyhogy lehet,hogy valakinek mi tetszünk. Nincs azzal probléma, esetleg még lehet,hogy nekünk is tetszik az illető. És akkor esetleg egy komolyabb kapcsolat is kialakulhat.
2014. okt. 20. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!