Ha van egy lány, aki iránt többet éreztek mint barátság, milyen okok miatt mondanátok neki mégis, hogy ugy szeretitek, mint barátot?
Figyelt kérdés
Természetesen fiúkhoz/férfiakhoz szól a kérdés....2014. okt. 11. 21:58
1/6 anonim válasza:
Ha egyértelműen nem jövök be neki
2/6 anonim válasza:
Ha ő mást szeret, így legalább a
barátságát had őrizzem meg
3/6 A kérdező kommentje:
És ha tudnád hogy te is bejössz neki?
2014. okt. 11. 22:01
4/6 anonim válasza:
1# Sajnos pont ez a helyzet velem, nem tudom h szeret-e ;(
6/6 anonim válasza:
Megkérdezném tőle, hogy mit lát bennem, amit egészen biztosan sok másik millió férfiban is megtalálna? Meghallgatnám, s mivel tisztában vagyok azzal, hogy mennyire nem tudnék semmit nyújtani a nőknek, ez esetben neki, azt mondanám: "ne haragudj, velem nagyon rosszul járnál, de biztos vagyok benne, hogy találsz egy olyat, aki jobban illik hozzád". Talán elsírná magát, talán nem, de biztosan otthagyna, én meg sóvárogva néznék utána azt erősítve magamban: "ez a nő valóban sokkal jobb férfit érdemel nálam".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!