Ez most így mit jelent? 19/F
Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt, már többször is találkoztunk. Facebookon is szoktunk beszélgetni,de van amikor nem válaszol. Mikor küldök neki egy üzenetet akkor azt írja ki hogy látta és az időpontot. Ez a látta azt is jelenti hogy el is olvasta? Tudni szeretném mert idegesít.2014. okt. 11. 23:59
1/2 anonim válasza:
igen ha azt irta ki, hogy "látta" akkor elolvasta még ha nem válaszolt
Lehetséges, hogy valaki más is hozzáfér a profiljához és elolvassa helyette és azért nem válaszol
2/2 anonim válasza:
igen akkor elolvassa. sajnos én is jártam így egy sráccal, lehet hogy megunt, vagy nem ér rá. Beszélj vele hogy most mi a helyzet mert jobb tisztázni. Ha esetleg nem érdekled mondja meg, bár nekem nem mondta még az illető hiába kértem, de érzem hogy már nem érdeklem annyira, mert már napokig nem keres. :(
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!