Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek, ha nem merek rá írni?

Mit tegyek, ha nem merek rá írni?

Figyelt kérdés
A suliban van egy lány aki nagyon tetszik.Másik osztályba jár, de ugyanaz a generáció.Facebook-on bejelőltem de sajnos nem tudok rá írni! Valóságban meg nekem nagyon nehéz mert hogy egy kisit dadogok(akadozik a beszédem),a stresz miatt ezért lenne könyebb előb Facebookon barátkoznom!Remélem tudtok segíteni mert már nagyon szánalmasnak érzem magam! :/ 15/F

2014. okt. 11. 16:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát szerintem meg élőben menj oda hozzá, mert azzal többet fogsz érni. Ha nem akkor facen se, de még időt is pocsékolsz. Oda mész hozzá és ismerkedsz, majd elhívod valahova.
2014. okt. 11. 16:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Nekem anélkül hogy egy kicsit megismerném szinte lehetetlen beszélnem vele, az idegeségtől alig tudok pár szót kiejteni annyira dadogok. :/
2014. okt. 12. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!