Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem merek írni neki, mert...

Nem merek írni neki, mert félek a csalódástól, de nagyon tetszik a fiú. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy ez nem a legjobb és kicsit gyerekes dolog is,de nekem elég sokat számít.

Egy fiúra mostanában figyeltem fel a facebookon,de régóta ismerősöm.

Nagyon bejön,külsőre is nagyon tetszik,meg amiket megoszt stb annyira másnak látom,mint a többiek.Pl legtöbb fiú ismerősöm meztelen nőkkel,ilyen-olyan erotikus tartalmú vagy viccesnek hitt bunkó szövegekkel diszítik az üzenőfaluk, de ő teljesen más fajta,'érettebb'dolgokat néz.

Mindig tetszik neki a képem,amit felteszek és egyik képemhez írta,hogy milyen szép vagyok, pedig sosem beszéltünk.

Annyi közünk van egymáshoz,hogy nagyon régen voltak itt a családjával,mivel apukám és az ő apukája munkatársak,barátok voltak.Időközben pedig apum meghalt.

Volt egy két éves kapcsolatom, csúnya vége lett,nagyon csalódtam és ettől azóta is félek.

Nem merek írni neki,mert mi van ha van barátnője, kikosaraz, nem akar velem beszélni,nem jövök be neki, nem fog írni...arra várok,hátha ő fog majd kezdeményezni,de mi van ha még mindig azt hiszi,hogy van barátom?

Annyira nincs bátorságom,szerintetek mit csináljak?Ha bejönnék neki írna,nem?Akkor meg miért írogat képemhez,hogy szép vagyok?:/

18L

2014. jún. 26. 22:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Írj rá ne félj :) én is ma írtam rá :)
2014. jún. 26. 22:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Írj rá nyugodttan, ha írt a képed alá, hogy szép vagy, akkor baj nem lehet.
2014. jún. 26. 22:48
 3/7 A kérdező kommentje:

És a másik dolog,hogy mit írhatnék neki teljesen ismeretlenül?"szia,hogy vagy"szöveget csak nem írhatom,mintha 1000 éve ismerném.

Barátnőim azt mondták,hogy írjak rá azzal az indokkal,hogy "mintha láttalak volna ma xy helyen, te voltál az?"és akkor itt kialakulNA egy beszélgetés, de nem tudom,ez nem hülye szöveg?

2014. jún. 26. 22:59
 4/7 anonim válasza:

En nem irnek neki, mar csak a buszkesegem miatt sem. Nem a lanynak kell kezdemenyezni. Ugy illendo ha a fiu teszi. De tudom hogy ez mar a mai vilagban kihalt dolog!

Hidd el, ha tenyleg megszeretne vagy tenyleg akarna toled vmit, radirna.

De amugy meg te is lajkolhatnad nehany kepet es lehet akkor felfigyel rad. De ne teee irj raaa, vard meg mig o teszii.

2014. jún. 26. 22:59
 5/7 anonim válasza:

En nem irnek neki, mar csak a buszkesegem miatt sem. Nem a lanynak kell kezdemenyezni. Ugy illendo ha a fiu teszi. De tudom hogy ez mar a mai vilagban kihalt dolog!

Hidd el, ha tenyleg megszeretne ismerni vagy tenyleg akarna toled vmit, radirna.

De amugy meg te is lajkolhatnad nehany kepet es lehet akkor felfigyel rad. De ne teee irj raaa, vard meg mig o teszii.

2014. jún. 26. 23:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Ráírhatsz, és az az indok teljesen jó, amit barátnőid mondtak.

Ha ő is kedveli a képeidet, meg odaír neked ilyeneket, akkor tuti bír, vagy tetszel neki akár.

Ne félj ráírni.:)

2014. jún. 27. 07:30
 7/7 anonim válasza:
Tetszel neki, mert ha már írt a képeidhez, akkor már rajtad múlik, írj neki bátran. Bárcsak az a személy is írna a képeimhez, aki nekem tetszik. Előrébb vagy sokkal, hajrá :)
2016. máj. 13. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!