Ever27 kérdése:
Nem merek rá írni aki nagyon nagyon nagyon tetszik nekem! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
ISzonyatosan tetszik egy srác bele vagyok teljesen habarodva....Facen megvagyunk egymásnak ismerősnek de nem merek rá írni....Úgy ver a szívem mikor meglátom,hogy fent van meg ideges leszek,izzad a tenyerem s leblokkolok....Mindig elhatározom,hogy lesz ami lesz rá írok a legközelebb fent lesz...DE nem megy!!!! Képtelen vagyok megtenni!!!! :SS :( A barátnőim folyton azt mondogatják,hogy ha ráírok,hogy szia mizu nem fog ketté harapni....Na de akkor is! Most én írjak rá lány létemre?? MErt a bnőim is mondják hogy így várhatom hogy észre vegyen egyáltalán.....Segítsetek!!! Nem tudom mit tegyek! Ráírjak? Vagy hagyjam míg ő kezdeményez?? :O2014. jún. 2. 19:48
3/9 anonim válasza:
Irj neki, hivd el setalni... Beszelgessetek! Ne felj az erzeseidrol beszelni neki
4/9 anonim válasza:
Magától honnan tudná, hogy neked bejön?-.-" Logika...
5/9 anonim válasza:
Semmit... várd meg, hogy végül összejöjjön valaki mással, olyannal, aki nem félt ráírni.
6/9 anonim válasza:
írj rá, nem veszíthetsz vele
nem kell rögtön szerelmet vallani (ne is tedd), de abban nincs semmi hogy ráírsz
ha szerencséd van, visszaír és jól elbeszélgettek
ha meg nem válaszol, akkor legalább tudod hogy te megpróbáltad és nem is ciki
7/9 anonim válasza:
ajaj hát ha még ráírni se mersz... otthon a gép elől.. mi lesz élőben szivem?
8/9 A kérdező kommentje:
Szerintem meg leszek némulva...:D Am ráírtam csak lelépett de nem is látta amit írtam....:S szóval várhatom mire válaszol...
2014. jún. 2. 20:54
9/9 anonim válasza:
Egy cipőben járunk, mert nekem is van egy srác, aki iszonyatosan nagyon tetszik *-* ahwww imádom :$ de mindig várok, h ő írjon, mert magamtól nem merek:/// viszont elvileg nála is így van... szóval lehet, h nem merünk egymásnak írni :D ám engem is nyúztak a bnőim, h írjak neki... de hát van az a mondás, próba szerencse ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!