Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ciki ha egy felnött nö lélekbe...

Ciki ha egy felnött nö lélekben egy óvodás szintjén van?

Figyelt kérdés

Sajnos ovis korom óta nem tudom kinöni az álmodozást olyasmikröl, hogy egyszer gyönyörü leszek, egyszer mindenki rám figyel majd, egyszer én leszek a középpontban, egyszer szeretni fognak, stb. És elképzelek ilyen szituációkat. (Pl hogy tudok énekelni, holott a valóságban gyötrelmes a hangom, vagy tudok táncolni, holott igazából botlábam van, vagy gyönyörü vagyok...)

Ma esküvön voltunk, és amikor a pár gyertyák között táncolt, mindenkinek körbe kellett állni öket, és a nök vörös rózsa szirmokat szórtak rájuk.

Elképzeltem, hogy egyszer majd velem is lesz ilyen. Persze nem lesz, de nem tudtam nem belegondolni.

Nagyon ciki?

21l

2014. okt. 11. 00:48
1 2
 11/14 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Látod mások is megmondták

Most álmodsz vagy ébren vagy?:P

2014. okt. 11. 01:07
 12/14 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Ja hogy falakat emeltél

"megtiltod" magadnak mert "orosz"

2014. okt. 11. 01:09
 13/14 anonim ***** válasza:
én is ilyen vagyok csak 22/f, viszont én megtaláltam azt amiben tehetséges vagyok és talán megváltoztatja az életemet. Amúgy nem kell feladni, nem csak táncolás és éneklés van az életbe, sok olyan dolog van amibe jó lehet, de nem is számítanál rá, az én tehetségem is ilyen. Ezért kell minél több mindent kipróbálni.
2014. okt. 11. 01:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Menj a megasztárba!
2014. okt. 11. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!