Ciki ha egy felnött nö lélekben egy óvodás szintjén van?
Sajnos ovis korom óta nem tudom kinöni az álmodozást olyasmikröl, hogy egyszer gyönyörü leszek, egyszer mindenki rám figyel majd, egyszer én leszek a középpontban, egyszer szeretni fognak, stb. És elképzelek ilyen szituációkat. (Pl hogy tudok énekelni, holott a valóságban gyötrelmes a hangom, vagy tudok táncolni, holott igazából botlábam van, vagy gyönyörü vagyok...)
Ma esküvön voltunk, és amikor a pár gyertyák között táncolt, mindenkinek körbe kellett állni öket, és a nök vörös rózsa szirmokat szórtak rájuk.
Elképzeltem, hogy egyszer majd velem is lesz ilyen. Persze nem lesz, de nem tudtam nem belegondolni.
Nagyon ciki?
21l
dehogy,inkább maradj gyerek....bár olyan társ kell neked aki elvisel azért,nem sokan tolerálják a hamupipőke szindrómát.
de szerintem kedves dolog.
Mért nem lesz?
Van valami bajod is vagy csak képzelt?
Sztem ciki, megkövezhettek ezért.
Ha nekem valami nem tetszik az életben, nem ácsingózok a Rippel fivérek testére, hanem teszek érte.
Ha te csak bámészkodol, annak nem sok haszna lesz.
Mindenki szebben fog táncolni, és hamarabb lesz esküvője, mint neked! Ez van, mozdulj meg, ha akarsz valamit az életben!
Hogy nem lesz esküvöd
És hogy nem tartod gyönyörünek magad
Mutas egy "gyöny."t én azt mondom nem az, akkor nem az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!