Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy fiú testileg lemaradt...

Ha egy fiú testileg lemaradt egy 12-13 éves fiú szintjén, akkor jogosan van pánikba esve, ha nem is kell egy igazi nőnek sem?

Figyelt kérdés
Azért írom ki, mert már nagyon aggaszt, hogy a testi adottságaim miatt, úgy látom nem akar tőlem egy korombeli lány sem semmit, lassan már ott tartok, hogy a kis 13-14 éveseknek sem vagyok elég, legutóbb egy 11 évesnek jöttem be, de nekem ő ne, mert még nagyon gyerekes, nem akarok pedo lenni, de már tényleg kéne valami nagy segítség, csoda, mert én is vágyom egy társra, de jó lenne azért, ha legalább korban elérné azta 14-16 évet és úgy még rá is bólintanék nagy nehezen, de legszívesebben egy 18-19 éves érett lánnyal járnék, viszont nekik nem kellek, mert hát valljuk be elég hülyén néznék ki egymás mellett, mint nagy nővér és a kis dedós öcsike. Annyira szar ez így, én csak egy normális kapcsoaltra vágyom, nem vagyok fejben annyira gyerekes, értelmes vagyok és bármiről el lehet velem beszélgetni, sokat olvasok, nem vagyok egy műveletlen tapló, de a testi adottságaim miatt mindig lenéznek, azt hiszik vlami kis taknyos vagyok és volt, hogy hiába mondtam a formás, 17 éves, szép lánynak, hogy nem 15 vagyok ő csak azt hajtotta, hogy biztos nem lehetek több 15-nél és nagyon fájt, megalázó is volt. nem akarok egyedül megöregedni, még szretném most fiatalon kiélni magam, vagy legalább egy kapcsolat jöhetne már, mert ez őrület, annyira jó volt csak ölelni is egy kedves lányt, hiányom van rendesen. De úgy tapasztalom senki sem ért meg, mivel ilyen elcseszett kisfiú testben kevés ember ragadt azért, nem akarok kicsi 11-12 évesekkel járni, velük semmit sem tudok csinálni és nem akarok pedo sem lenni! SEgítsetek én is boldog párkapcsolatot akarok! Nem hiszem el, hogy csak az ilyen kislányoknak tetszem, nem akarom elfogadni, én is normális, kedves, megértő, humoros, hűséges barátnőre vágyom, mint más normális fiatal fiú!
2013. nov. 19. 22:13
 1/8 anonim ***** válasza:
de kort írhattá volna!
2013. nov. 19. 22:15
 2/8 anonim ***** válasza:

1. Nem olvasom el a rinyálásodat.

2. Minden nap felteszel, de legalább minden héten egy ilyen kérdést.

3. Szívás, ezt elsőre is megértettük.

4. Takarodj és csajozz, nem ezen fog múlni a dolog és hagyjál már minket békén kérlek szépen.

2013. nov. 19. 22:16
 3/8 anonim ***** válasza:

Mit segítsünk, szeressünk beléd?

Unalmasak már a kérdéseid.

2013. nov. 19. 22:19
 4/8 anonim ***** válasza:
De most akkor te hány éves vagy?
2013. nov. 19. 22:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Várj, neked működnek rendesen a dolgok középtájt?
2013. nov. 19. 22:22
 6/8 A kérdező kommentje:
Erről beszéltem nincs senki aki megértene és átérezné a helyzetem, mert nincs más, aki ilyen apró, ronda testben rekedt volna fiúként!!!:'(
2013. nov. 19. 22:23
 7/8 anonim ***** válasza:

hehe

én hatalmas ko ronda testbe vagyok zárva :D :D

udv tesó!

de ne rinyálj én se teszem!

fel a fejjel szuzen halunk meg ;)

2013. nov. 19. 22:26
 8/8 anonim ***** válasza:

segáz, senki sem hal meg szűzként mert az élet megb*sz mindenkit

de most mégis hány éves vagy ? meg milyen magas és hány kg?

2013. nov. 19. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!