Az erintes szerepe? Mennyire fontos? Mi jon le belole egy pasinak? Szamit, hogyan/hol erintrm meg? Vagy eszre se veszik a pasik?
Figyelt kérdés
Irok egy peldat uziben esetleg.2014. okt. 9. 20:59
1/9 anonim válasza:
Nagyon sokat számít. Írd a példát.
3/9 anonim válasza:
Férfi vagyok,és nekem nagyon is számít.
4/9 anonim válasza:
Még szép hogy számít ^^
Nekem is jöhet a példa :)
6/9 Költőnő? válasza:
Nem találkoztam még olyannal h ne számított volna.
7/9 anonim válasza:
jöhet a példa, am ez számit legjobban, az szokott lejönni belőle, hogy tetszek neki, nem annyira számit hogy hol, de jobban szeretem a gyengéd érintést, ami szinte már simogatás
8/9 anonim válasza:
Én nem vagyok nagyon tapasztalt, nem sok lány érintett meg, eddig kettőtől-háromtól kaptam csak pl. simogatást, ölelést, úgyhogy nagyon nem tudok nyilatkozni, de pl. ha megsimogatod az illetőt, akkor nyilván nem azt fogja gondolni, hogy utálod. Az is fontos, hogy hol érinted meg, a hátán, a vállán stb.
9/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy hol és hogyan érintetted meg. Küldd a példát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!