Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » LÁNYOK! Nektek mik a tapasztal...

LÁNYOK! Nektek mik a tapasztalataitok, a mai huszonéves srácok mennyire mernek kezdeményezni?

Figyelt kérdés
Gyakran fordul elő veletek, hogy megszólít valaki és próbál veletek ismerkedni ha mondjuk elmentek valahova szórakozni?
2014. okt. 7. 23:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Engem elég sok srác leszólított, odajött hozzám buliban, van köztük mindig gyökér, de normális is, volt amelyiknek csak egy estére kellettem volna és volt, amelyikkel találkoztunk is utána.
2014. okt. 7. 23:56
 12/13 anonim ***** válasza:
32%
Nekem elég kiábrándító tapasztalatom van egy huszonéves srácról: egy éve szerelmes volt már belém, mikor megtudtam. Akkor rögtön írtam neki, és nem válaszolt. Később még egyszer ugyanez. Igaz kapcsolatban volt, de az már halott volt rég. Mikor kidobta a nője, rögtön írt és mondta, hogy szép vagyok és tudna szeretni és hazudozott mindenfélét, hogy miért nem írt korábban. Majd meghívott engem egy koncertjére ezzel a szöveggel: most már azért találkoznék Veled. Kérdeztem ez mit jelent, nincs válasz. Hát nem mentem oda hozzá megkérni a kezét :D Egy bénaság… Lehet, hogy nem baj, ha a nő kezdeményez, de azért udvarolni nem nekünk kell! Legalább találkozni hívott volna normálisan, de még ahhoz is bénák egyesek (illetve szemét, mert így akarta elérni, hogy én legyek a nyomuló r.banc, hát kösz de nem). Töketlen pasi nem kell!
2014. okt. 8. 02:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Asszem lepontozott egy töketlen pasi… Túl sok van már belőle!
2014. okt. 9. 02:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!