Huszonéves srácok! Ki az aki beszélgetne velem úgy, hogy előtte küldd képet magáról?
Figyelt kérdés
Nem intim képre gondolok, félre ne értsétek. Csak egy sima arcos vagy egész alakos képre lennék kíváncsi. A képekkel soha nem élnék vissza, úgyhogy megbízhattok bennem. Ezt csak azért emeltem ki, mert már tapasztaltam olyat, hogy azért nem küldtek mert féltek a visszaéléstől.2014. szept. 29. 22:20
1/9 anonim válasza:
Te ki vagy? Küldesz magadról te is?
2/9 anonim válasza:
Szia,ěn szivesen beszélgetek veled,de ameddig semmit nem tudok rolad addig képet nen küldök..
3/9 anonim válasza:
Nem ismerlek, és csak azért bízzak meg benned, mert te azt mondod, hogy megbízhatok benned? :D
Ez olyan gyanúúús
5/9 anonim válasza:
14 éves lány vagy, vagy 48 éves férfi?
6/9 A kérdező kommentje:
Akkor bemutatkoznék, ha ennyire kéritek. Egy csendes, visszafogott, de csinos 22 éves lány vagyok. :)
2014. szept. 29. 22:41
8/9 anonim válasza:
Beszélgetést vállalom, de képet nem küldök idegennek.
9/9 anonim válasza:
Talán :D Írd meg hogy merre laksz, aztán meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!