LÁNYOK! Nektek mik a tapasztalataitok, a mai huszonéves srácok mennyire mernek kezdeményezni?
Figyelt kérdés
Gyakran fordul elő veletek, hogy megszólít valaki és próbál veletek ismerkedni ha mondjuk elmentek valahova szórakozni?2014. okt. 7. 23:14
1/13 anonim válasza:
Nem járok szórakozni bulizós helyekre.
2/13 anonim válasza:
A normálisabbik otthon mereszti. Ez viszont nagy baj, mert így nem lehet őket megismerni ...
3/13 anonim válasza:
Ez a bajom nekem is, lány vagyok, nem járok el bulizni, de így nem tudok ismerkedni XD
4/13 anonim válasza:
Max. este buli, mozi, olyankor még az utcán is, de este tuti leszólítanak. Mert csúnya vagyok, addig nem látszik az arcom. Nappal soha sehol senki.
5/13 anonim válasza:
Én normális, otthon meresztős fajta pasi vagyok. Nem kezdeményezek, mert nem fogok násztáncot járni egy punciért sem. Kivárom mindig, amíg felszednek. :D Nem egy csajom volt már.
6/13 anonim válasza:
Még soha nem fordult elő. Oké, hogy nem vagyok egy plaszti cica, de nem vagyok csúf boszprkány sem, átlagosnak mondanám magam. Még soha nem volt fiú aki élő szóban, szemtől szembe akart volna tőlem valamit. Szóval azt hidzem válaszoltam a kérdésedre.
8/13 fahéjas Alien válasza:
Ez változó... engem gyakran megszoktak szólítani, de van aki meg például, csak néz, és hiába mosolyogsz vagy valami, nem mer odajönni, de van aki veszi aztán a merszet, de ott is lehet mindenféle viselkedés, van aki olyan bátortalan még akkor is, ha szimpatizálsz vele és emiatt el is akadhat az egész. Az viszont sokkal unszimpatikusabb mikor valaki tolakodó és érthetetlen.
9/13 anonim válasza:
"Kivárom mindig, amíg felszednek. :D Nem egy csajom volt már."
Óó hogy rohadj meg! :D:D
10/13 anonim válasza:
#7 és #9 Kösziiiiiiiii :D
Na azért nem meresztem a pi csámat egész évben otthon. Szóval ritkán kimozdulok, nagyobb rendezvényekre meg egy-egy szabadtéri discba nyaranta. Nem vagyok full otthon gubbasztós, de többségében otthon vagyok. A lényeg, hogy nem kell futnod egy nő után sem, mert nem érdemlik meg. :) Legyél kedves, jó arc, de ne pincsi kutya és figyeld meg az embereket, elég ha csak a közelében vagy egy társaságban egy nőnek, nem kell nyalnod a seggét, ha jó a kisugárzásod, ő szólít majd beszélgetésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!