Sulek Péter kérdése:
Lányok! Nektek mi a véleményetek a mai pasikról?
Figyelt kérdés
férfiasak vagy nem bunkók,töketlenek? mik a megfigyelésetek. mi szerintetek a legmegfelelőbb szó rájuk? köszi a válaszokat előre is :)2014. okt. 7. 20:28
11/19 anonim válasza:
9-es jót nevettem. :D A te pasid is egy sügér (ha egy ilyen nagyon okos lányt választott) csak a rózsaszín köd ellepi az agyad. Ne aggódj majd elmúlik az is. :D
12/19 anonim válasza:
11-es nem ismered úgyhogy kuss.
14/19 anonim válasza:
Először is: 12 köszi:D
Másodszor: Nos igen, "nagyokos" lányt választott, nap mint nap látom a szemeteket akik egyszerre 8 lánynak teszik a szépet vagy a hülyéket akik ágyba bújnak olyan lánnyal akinek barátja van... Szép. De nem két hónapja vagyunk együtt, én pedig nem a rózsaszín köd fajta vagyok.
Harmadszor: Megkereslek álmodban és egy Justin Bieber számra fogsz ébredni, utána pedig apró darabokra szedlek, miközben a nyan cat és a yukkiyukki 10 órás verzióját éneklem felváltva te KECSKE mert az én barátom nem sügér ^.^ Szép estét! <3
15/19 anonim válasza:
"az én barátom nem sügér"
Hujuj ezzel sikerült elárulni magad dupla accról nyomod? Szánalmas. Kamus kis idióta én itt lezártam.
16/19 anonim válasza:
Na, mindenki nyugodjon le a p"csába. Az emberek általában hülyék (mindenki hülye rajtunk kívül, ez alap), úgyhogy nem meglepő, ha a férfiak is azok.
17/19 anonim válasza:
Nem értem, miért árult volna ez el bármit is? Xd plusz láthatod a hasznosválaszos százalékokat, csak a 9-es és a 14-es válasz az övé. Nyugi van :) amúgy ahogy itt bizonygatod, hogy mennyire nyomorék minden pasi és azok is, akik még képesek szeretni, magadat minősíted...sajnálom hogy így érzel :/
18/19 anonim válasza:
Lol a fehér fiúk vergődnek, hogy a nők beképzeltek, vagy hogy a feketék büdösek, de elsőként sírnak fel, mint valami frissen megszült csecsemő, hogy DE NEM AZ ÖSSZES FÉRFI OLYAN NE ÁLTALÁNOSÍTS, ha azt merem mondani, hogy a férfiak nem szentek.
19/19 anonim válasza:
18-as én nem általánosítok a nőkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!