Lányok mi a véleményetek az alacsony pasikról?
Figyelt kérdés
2014. máj. 20. 14:27
1/17 anonim válasza:
Az, hogy alacsonyak. Nem a magasság alapján választunk párt. Ez is szempont, de nem elsődleges!
Ja és bocsi, pasi voltam! De a csajok is pont ezt fogják mondani!
2/17 anonim válasza:
Azt, hogy alacsonyak. Egy tulajdonság alapján még nem leszek szerelmes valakibe.
3/17 anonim válasza:
Én nem szeretem. Kifejezetten zavar is, ha a pasim alacsonyabb nálam.
Egyszer randiztam egy olyan sráccalaki olyan magas volt mint én, de kellemetlenül éreztem magam a magassága miatt
4/17 anonim válasza:
185 az még alacsonynak számít a lányoknak mert már kezdem magam szarul érezni akkor hogy csak ekkorára nőttem.
6/17 Deliverance válasza:
Nem járnék velük, nekem az jön be, ha a párom magasabb nálam.
7/17 anonim válasza:
Én sosem jönnék össze egy nálam alacsonyabb pasival.
8/17 anonim válasza:
ma 14:34
a pasim 183 és nem tartom alacsonynak.
9/17 anonim válasza:
Az, hogy alacsony. De ez nézőpont kérdése, mert az igaz, hogy ne legyen nálam alacsonyabb, és nyilván előny, hogy ha még akkor is magasabb nálam, ha magassarkúban vagyok, azért a 163 centimmel nem nehéz ilyenekbe futnom.
10/17 anonim válasza:
húzzanak magassarkút, mert az csinos, és én izgulok a magassarkúkra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!