Lányok! Mit gondoltok azokról a pasikról, akik csak néznek (NEM bámulnak! ), de nem szólítanak meg?
Azt, hogy csak néznek.
Nem bámulnak!
És nem szólítanak meg.
Tömören ennyit.
jóóó de mégis...mit mondhatnék egy idegen embernek, akivel akkor látjuk egymást először pl a buszon, villamoson, vonaton stb..
sajnos nincs szövegem.. :\
Ez a találékonyságod és kreativitásod hiányát mutatja, semmi mást.
Bármit mondhatsz egy nőnek.
"Szia! Nem tudod merre találok egy állatkereskedést a közelben?" -kérdeztem már több tucat lánytól, akiket az utcán szólítottam meg.
"Szia! Úgy nézel ki, mint aki a legjobban szórakozik itt éppen." -mondom azoknak bármilyen környezetben, akik eléggé unott fejet vágnak.
"Remélem a következő zöldön már képes lesz átmenni. Te is gyakran fogod ki ezt a sofőrt?" -használtam ezt már ezerszer a trolin, amikor a béna buszvezető a második zöldön sem volt képes átmenni és nagyon ráérős volt.
"Én úgy is hamarabb szerzek italt mint, te." -mondom játékosan azoknak a lányoknak a kocsmai sornál, akikkel együtt várunk arra hogy sorrakerüljünk.
"Bocs, nem tudod hol van olyan hely, ahol jól lehet pózolni? Én és a barátaim egy helyet keresünk ahol jó pózolós fotókat csinálhatunk. "-szoktam egy csomó lányt ezzel megszólítani szórakozóhelyeken, akik nevetve szoktak többnyire reagálni.
A megszólítást nem kell túlgondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!