Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Mit gondoltok azokról...

Lányok! Mit gondoltok azokról a pasikról, akik csak néznek (NEM bámulnak! ), de nem szólítanak meg?

Figyelt kérdés

#szemezés #rohamdroid
2014. júl. 15. 22:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
50%
Gyávák.
2014. júl. 15. 22:27
 2/15 anonim ***** válasza:
88%
hogy megyek aludni, mert megint engem osztottak be délelőttre.
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem is biztos, hogy akarnak a másiktól bármit is.
 4/15 anonim ***** válasza:
Volt egy ilyen,egy végzős ráccal,akibe totál belé voltam habarodva . . . . sokat szemeztünk,de semmi,nem jó érzés . .. Azt gondolom,h van barátnője,vagy szimplán csak nem akar kapcsolatot.Helyes srác volt . .
2014. júl. 15. 22:28
 5/15 anonim ***** válasza:

Azt, hogy csak néznek.

Nem bámulnak!

És nem szólítanak meg.

Tömören ennyit.

6/15 anonim ***** válasza:
*sráccal
 7/15 A kérdező kommentje:

jóóó de mégis...mit mondhatnék egy idegen embernek, akivel akkor látjuk egymást először pl a buszon, villamoson, vonaton stb..

sajnos nincs szövegem.. :\

8/15 A kérdező kommentje:
ugyanez igaz a fesztiválokra is. jövő héten campus, és teljesen el vagyok keseredve..
2014. júl. 15. 22:30
 9/15 anonim válasza:
odamész és bemutatkozol,megkérded hogy érzi magát stb.
2014. júl. 15. 22:32
 10/15 anonim ***** válasza:

Ez a találékonyságod és kreativitásod hiányát mutatja, semmi mást.

Bármit mondhatsz egy nőnek.

"Szia! Nem tudod merre találok egy állatkereskedést a közelben?" -kérdeztem már több tucat lánytól, akiket az utcán szólítottam meg.

"Szia! Úgy nézel ki, mint aki a legjobban szórakozik itt éppen." -mondom azoknak bármilyen környezetben, akik eléggé unott fejet vágnak.

"Remélem a következő zöldön már képes lesz átmenni. Te is gyakran fogod ki ezt a sofőrt?" -használtam ezt már ezerszer a trolin, amikor a béna buszvezető a második zöldön sem volt képes átmenni és nagyon ráérős volt.

"Én úgy is hamarabb szerzek italt mint, te." -mondom játékosan azoknak a lányoknak a kocsmai sornál, akikkel együtt várunk arra hogy sorrakerüljünk.

"Bocs, nem tudod hol van olyan hely, ahol jól lehet pózolni? Én és a barátaim egy helyet keresünk ahol jó pózolós fotókat csinálhatunk. "-szoktam egy csomó lányt ezzel megszólítani szórakozóhelyeken, akik nevetve szoktak többnyire reagálni.

A megszólítást nem kell túlgondolni.

2014. júl. 15. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!