Szerintetek csal a pasival kapcsolatban a megérzésem? Mit gondoltok erről a dologról?
Nekem az a megérzésem hogy nem körülötted forog a világ, akármennyire is ez a megérzésed. Az is a megérzésem hogy mindenki magasról tesz rá hogy ki kir köszönt fel facebookon a születésnapjÁn, ahol a pofádba nyomják hogy hé, ma van annak a születésnapja akit életeben egyszer láttál és mégis bejelölt.
Az is a megérzésem hogy annak ellenére hogy a megérzéseim tökéletesen helytállóak, ez a válasz 0%-ban hasznos.
"ahol a pofádba nyomják hogy hé, ma van annak a születésnapja akit életeben egyszer láttál és mégis bejelölt"
Ezt nem értem, ha csak egyszer láttál valakit és nem is vagy rá kíváncsi, akkor ne jelöld vissza.
De nem lesz jó a megérzésed sem, mert amúgy a hozzászólásod többi részét értem és egyet is értek vele, ezért tőlem kapsz egy zöld kezet, így 0%-os már biztos nem lesz a válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!