Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Mit gondoltok azokról...

Lányok! Mit gondoltok azokról a pasikról, akik csak néznek (NEM bámulnak! ), de nem szólítanak meg?

Figyelt kérdés

#szemezés #rohamdroid
2014. júl. 15. 22:26
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
más dolgokban elég kreatív vagyok, de ezzel kapcsolatban tényleg nem vagyok a csúcson. fejleszteni hogy lehetne? :S
2014. júl. 15. 22:45
 12/15 anonim ***** válasza:

Tanulj meg kb. 5-6 mondatot, amit nagyon sokféle környezetben alkalmazhatsz. És mindig azokból válassz ki egyet.

1. Utcán kérj valamilyen segítséget, amiből beszélgetést kerekíthetsz (én a kisállat kereskedésest használom mindig).

2. Este szórakozóhelyeken, vagy fesztiválokon mondj valami szarkasztikusan vicceset, ami a legtöbb lányt megmosolyogtatja.

"Úgy nézel ki, mint aki itt a legjobban szórakozik." - Ezt unott fejű lányoknak.

Vagy a szeretnénk itt pózolni mondat.

Ha full ismeretlen lányhoz mész oda, akkor nappal (buszon, boltban, utcán, suliban, munkahelyen) inkább segítségkérő típusú legyen a dolog, amiből egész beszélgetést lehet kerekíteni.

Ha éjszakai szórakozóhelyen vagy, akkor vicceskedhetsz a kezdőmondatnál. Itt sokkal felszabadultabbak a lányok általában, nyitottabbak az ismerkedésre.

Tényleg csak tanulj be kb. fél tucat alap mondatot, amiket szinte bármikor alkalmazhatsz, 10-ből 7-8 esetben.

2014. júl. 15. 22:52
 13/15 anonim ***** válasza:

Én miért csak nagyon ritkán futok össze ilyen bátor fiúkkal? :D

Válaszolva: azt, hogy csak hülyít és nem akar többet. több bátorítást vár tőlem / félénk / azt nézi, hogy én nézem-e / csak meg akar dugni.

2014. júl. 15. 22:59
 14/15 A kérdező kommentje:
utolsó hát úgy látom elég széles a skála :D
2014. júl. 15. 23:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Igen széles. :D sajnos, ha nem beszélünk, csak találgatni tudok. Ki tudja, mit gondol... Mondjuk az illető fizimiskájából azért lehet következtetéseket levonni.
2014. júl. 16. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!