Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Nektek mi a véleményet...

Sulek Péter kérdése:

Lányok! Nektek mi a véleményetek a mai pasikról?

Figyelt kérdés
férfiasak vagy nem bunkók,töketlenek? mik a megfigyelésetek. mi szerintetek a legmegfelelőbb szó rájuk? köszi a válaszokat előre is :)

2014. okt. 7. 20:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nem vagyok lány,de általánosítani nem szép dolog.Van minden fajta,aki tutira állít egyet,azt vagy átverte 1 (érted egy nem az összes),vagy hülye vagy kitudja,vagy egoista.
2014. okt. 7. 20:32
 2/19 anonim ***** válasza:
41%
Nem fogok àltalánosítani, nem bunkók, hanem kegyetlenül hülyék :) normális reális gondolkodású pasiból vajnyi kevés van ;) tisztelet a kivételnek
2014. okt. 7. 20:39
 3/19 anonim ***** válasza:
Ezt a felmérést, ha rendes adatokat akarsz, ne itt kezd el.
2014. okt. 7. 20:39
 4/19 anonim ***** válasza:
2-es ezt te honnan tudod? A 7 milliárd emberből ismered az összes férfit?
2014. okt. 7. 20:40
 5/19 anonim ***** válasza:

28 éves kor alatt gyakorlatilag kevés kivétellel mindegyik totál alkalmatlan a gyakorláson kívül bármire.

Az fölött is sok hülye van mondjuk.

2014. okt. 7. 20:44
 6/19 anonim ***** válasza:
4-es, nem nem ismerem de a tapasztalat ezt mutatja, csak kevesen merik "kimondani" :) viszont mint fent leirtam, ez nem általánosítás, akinek meg nem inge az ne vegye magára ;)
2014. okt. 7. 20:46
 7/19 anonim ***** válasza:
5-ös te is ismered az összeset a földön.Van itt ego,meg tudatlánság.De ne sértegess a normális férfitársaimmal,van sok mocsok meg hülye,de sok normális is van.Attól hogy itt sok nő beképzelt vagy az lett,mert egyben vagy 5-ben csalódott arról nem mi tehetünk.
2014. okt. 7. 20:47
 8/19 anonim ***** válasza:
6-os 4-es vagyok.A tapasztalat?Látom nem érted,ahhoz hogy ezt kijelentsd az összes férfit ismerned kellene.Ennyi erővel én is mondhatnám ezt a nőkről,mert sok ilyet látok,de én a fa mögött az erdőt is látom,és nem csak a hülyéket a nőkből érted.
2014. okt. 7. 20:50
 9/19 anonim ***** válasza:
Az én barátom aranyos és számomra tökéletes, a többi pasi meg ritka furcsa-hülye-idióta-gyerekes-perverz-számító-érzéketlen stb... :/ Tisztelet a kivételnek ^^
2014. okt. 7. 20:50
 10/19 anonim ***** válasza:

#5, ilyen sztereotíp hozzáállás mellett nincs okod panaszra, pont azt kaptad amit te magad is nyújtani tudsz.

Szakadjatok le az általánosításról, ezzel egész komolyan csak önmagatokról adtok felszínes, sekélyes minősítést.

2014. okt. 7. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!