Egy ismeretlen lányhoz, hogy menjek oda?
Vonaton látok minden reggel egy szép lányt a vonaton, haza felé is néha látom, nagyon tetszik nekem.
Szentmártonkátán száll fel egyébként.
22/F
ne próbálj meg seggen csúszva menni, nem jó koszos lesz a nadrágod!
Próbálj 2 lábbon oda sétálni és köszönj neki majd valamit imprózz a környezetből és kérdezz!
Nem biztos hogy jó duma, de próba cseresznye.
"Szia. Mióta látlak, már nem utálom a reggeleket! Nincs kedved egy kávéhoz?"
Nem biztos hogy jó duma, de próba cseresznye.
"Szia. Mióta látlak, már nem utálom a reggeleket! Nincs kedved egy kávéhoz?"
-ez tök jó, amúgy meg 5 kor kelek, szóval nagyon sz@r a reggelem :)
Nagyon könnyen beszélsz :)
Amikor jön magától akkor jön magától, de mikor így direktbe akarok valakit leszólítani akkor olyan erőltetettnek érzem magamat :/
Jó tudom, ha kedves a lány nem hajt el, meg sok kedves lány van...
Nyugi, eddig megoldottam, csak mondom ilyen leszólítok valaki, mert tetszik ez még nekem sose volt tervbe.
Szerintem csak szimplán kezdj el vele beszélgetni. Nekem sokkal jobban bejön ez, mintha valami nyomulós szöveggel jönnek. Plusz lehet látni belőle, hogy mennyire vevő az érdeklődésedre, és ha nem, akkor nem lesz olyan kellemetlen, mintha egy "Nem jönnél el velem kávézni?" kérdésre rávágna egy "Nem"-et.
Mondjuk ha minden reggel látod, megkérdezheted, hogy hova utazik, tanul-e vagy dolgozik stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!