Hogy kell odamenni egy ismeretlen sráchoz beszélgetni, ha nem vagyok különösebben csinos?
Figyelt kérdés
2014. okt. 3. 22:50
3/9 anonim válasza:
Ugyanúgy, mintha különösebben csinos lennél. Egyik lábadat rakod a másik után.
4/9 anonim válasza:
Jól írta az előző... Először az egyik lábadat rakod szét, utána a másikat.
5/9 anonim válasza:
kis bátorságot kell gyüjteni és odamenni egy szimpla szia hogy hívnak ? kérdéssel utána meg improvizálás valamilyen témába :)
6/9 anonim válasza:
sehogy, ha nem válsz különösebben csinossá akkor egy láthatatlan erőtér nem fog beengedni a srác aurájába...
by Béla őrangyal
7/9 anonim válasza:
Ennyi hülyét. Amúgy tényleg úgy, mint ha különösen csinos lennél: odamész és megszólítod. Ennyi. :) Ne bonyolítsd túl, a magad ellensége leszel vele. ;)
8/9 anonim válasza:
hozzám már jöttek oda különféle indokokkal. de akkora marha voltam hogy nem vettem a lapot. bevettem az indokokat és basztam elkérni a számukat. csak utólag esett le. annyira marha vagyok. A "nem különösebben" csinos hölgyek tetszettek pedig... szóval ne vedd magadra ha nem fogja az adást. legyél egyértelmű, csak nyerhetsz vele! Ne told le a gatyáját, de ha nem kér számot vagy nem mutatkozik be nyugodtan kezdeményezz. ha látod rajta, hogy szivesen beszélget nem lehet gond, max félénk, tapasztalatlan mint én voltam.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a normális vàlaszolóknak :)
2014. okt. 4. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!