Már a csinos kategóriába se fér bele?
170cm-hez vagyok úgy 60kg körül, mire egy kedves válaszoló közölte, hogy ez már a csinos kategóriába se fér bele.
Mint tudjuk, van a gyönyörű, a szép, a csinos, az átlagos, az átlag alatti és a csúnya.
Meg hogy nyilván nem látszanak ki azok a csontjaim, amiknek ki kéne (kulcscsont, medencecsont.
Komolyan a kilóktól függne, hogy ki mennyire lehet szép?
(Durva kivételektől eltekintve)
:D ez mekkora hülyeség. Nekem ugyanezek a paramétereim, 1 centivel vagyok magasabb, és általában olyan 58-60 kg között mozog a súlyom, de soha meg nem fordult a fejemben, hogy ne lennék csinos. Ne legyél már ilyen kishitű, de tényleg :)
20/L
Úgy őszintén, számít neked bármit is, hogy egy ismeretlen hozzászóló szerint, aki vagy nem tudja elképzelni, hogy milyen testalkatot takarhat ez a két számadat, vagy ha mégis, akkor a ropi-lábú, kis mellű, keskeny csípőjű, nőiesebb domborulatoktól mentes nők az ideálja, te nem vagy csinos? :-)))
Én 177 centi magas vagyok, 65 kiló, és még minimum 10 kilót magamra ránthatnék anélkül, hogy körberöhögnék azt, aki ducinak vagy molettnek titulál.
Pár kilón múlik, hogy a testtömeg indexem alapján már a normál kategóriában vagyok, nem a soványban. :-)
Szerintem nevess egyet azon, amit írt az a valaki, aztán gyönyörködj egyet magadban a tükörben! :-)
Na, meg is kerestem neked.
Te a testmagasságod alapján 59 kilósan még a "sovány" kategóriában lennél a testtömeg-indexed alapján, épp 60 kg-al éred el a "normál" tartományt.
(Nem tudom az életkorodat, a 19-24 éves korosztályra néztem, de ha van kedved, nézd meg magadnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!