Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Már a csinos kategóriába se...

Már a csinos kategóriába se fér bele?

Figyelt kérdés

170cm-hez vagyok úgy 60kg körül, mire egy kedves válaszoló közölte, hogy ez már a csinos kategóriába se fér bele.

Mint tudjuk, van a gyönyörű, a szép, a csinos, az átlagos, az átlag alatti és a csúnya.

Meg hogy nyilván nem látszanak ki azok a csontjaim, amiknek ki kéne (kulcscsont, medencecsont.

Komolyan a kilóktól függne, hogy ki mennyire lehet szép?

(Durva kivételektől eltekintve)

2014. okt. 1. 17:08
 1/7 Láttál már,de mégse :) ***** válasza:
84%
Ez valami ezo tévés látó volt,hogy így megmondta látatlanban?
2014. okt. 1. 17:09
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Kiraksz ide egy képet 20 privit fogsz kapni és legalább 50-en rárántanak.
2014. okt. 1. 17:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Gondolom, feltettél valami fogyókúrával, vagy a súlyoddal kapcsolatos kérdést. Kaptál egy választ, ami nem tetszett. Most akkor mi a probléma? Ha jól érzed magad, akkor ne érdekeljen, hogy mit mond egy idegen. Ha meg nem, akkor tegyél ellene.
2014. okt. 1. 17:15
 4/7 anonim ***** válasza:
170hez a 60kg pont ideális vagy még lehetne több is( személy szerint nekem az jobban tetszik)
2014. okt. 1. 17:22
 5/7 anonim ***** válasza:

:D ez mekkora hülyeség. Nekem ugyanezek a paramétereim, 1 centivel vagyok magasabb, és általában olyan 58-60 kg között mozog a súlyom, de soha meg nem fordult a fejemben, hogy ne lennék csinos. Ne legyél már ilyen kishitű, de tényleg :)

20/L

2014. okt. 1. 17:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Úgy őszintén, számít neked bármit is, hogy egy ismeretlen hozzászóló szerint, aki vagy nem tudja elképzelni, hogy milyen testalkatot takarhat ez a két számadat, vagy ha mégis, akkor a ropi-lábú, kis mellű, keskeny csípőjű, nőiesebb domborulatoktól mentes nők az ideálja, te nem vagy csinos? :-)))

Én 177 centi magas vagyok, 65 kiló, és még minimum 10 kilót magamra ránthatnék anélkül, hogy körberöhögnék azt, aki ducinak vagy molettnek titulál.

Pár kilón múlik, hogy a testtömeg indexem alapján már a normál kategóriában vagyok, nem a soványban. :-)

Szerintem nevess egyet azon, amit írt az a valaki, aztán gyönyörködj egyet magadban a tükörben! :-)

2014. okt. 1. 18:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Na, meg is kerestem neked.

Te a testmagasságod alapján 59 kilósan még a "sovány" kategóriában lennél a testtömeg-indexed alapján, épp 60 kg-al éred el a "normál" tartományt.

(Nem tudom az életkorodat, a 19-24 éves korosztályra néztem, de ha van kedved, nézd meg magadnak:)

[link]

2014. okt. 1. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!