Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy srác, szerintetek...

Van egy srác, szerintetek tudja ki vagyok?

Figyelt kérdés
Nos, pár évvel idősebb, és nem igazán beszélgettünk eddig, csak egyszer. Aztán Egy haverja mondta, hogy tetszem neki, de érezhető volt, hogy csak poénból mondja, aztán sokkal később valamivel kapcsolatban ráírtam és törölt az ismerősei közül. Mostanában látom, hogy néz a folyosón... Szerintetek tudja, hogy ki vagyok?

2014. okt. 2. 18:51
 1/3 anonim válasza:
Lehet csak beképzeled :/ velem is volt már ilyen :(
2014. okt. 2. 18:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát... nem tudom, lehet. DE látom a szép kék szemeit, ezt nem lehet beképzelni. néz és mosolyog
2014. okt. 2. 19:04
 3/3 anonim válasza:
Velem is volt ilyen. Es a srác nagyon visszahúzódó volt. Bejelöltem fbon, irtam neki, beszélgettünk a suliban, meg énekelt meg gitározott csak nekem. Aztan egyszer részegen kibeszelt, hogy mennyire idegesitem :)
2014. okt. 2. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!