Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagyon bejön egy srác. Hogyan...

Nagyon bejön egy srác. Hogyan fejezzem ki, hogy tetszik nekem? 23/L

Figyelt kérdés

Pénteken találkoztunk először, aznap este sokat beszélgettünk, sokszor szemeztünk is. Azóta majdnem mindennap átjön hozzám egy pár percre megkérdezni, hogy hogy vagyok, felajánlotta, hogy megjavítja a laptopomat, azóta azt el is vitte. Mivel köszönjem meg a javítást? Nem merem elmondani neki, hogy tetszik, vagy randira hívni, m. félek a kudarctól meg nem szeretnék rá nyomulni sem, mivel csak pár napja ismerem, de engem teljesen levett a lábamról.

Kérlek segítsetek!

2014. okt. 1. 20:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem vagy már Tini,most komolyan,ezt már tudnod kéne! Mondd el neki,aztán kész,ennyi,biztos Te is bejössz neki,nem véletlenül segít!
2014. okt. 1. 20:09
 2/9 anonim ***** válasza:
őszintén állj elé és mondd el neki az érzéseid
2014. okt. 1. 20:12
 3/9 A kérdező kommentje:
Tudom, de még csak pár napja ismerem. Megmondhatom neki, hogy "Szimpatikus srácnak tartalak" ?
2014. okt. 1. 20:16
 4/9 A kérdező kommentje:
Vagy az még korai lenne?
2014. okt. 1. 20:16
 5/9 anonim ***** válasza:
Egy burkolt köszönöm alatt elhívhatnád mondjuk teázni, enni, inni stb...itt már nyert ügyetek van amúgy csak meg kell tenni az első lépést valakinek :) 23f
2014. okt. 1. 20:33
 6/9 A kérdező kommentje:
Azaz nekem kellene megtennem az első lépést. :D
2014. okt. 1. 20:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Akár Te is megteheted. Elvégre nem randizni hívod, csak egy köszi teára :D aztán majd alakul :)
2014. okt. 1. 21:04
 8/9 A kérdező kommentje:
Hát sajnos kiderült, hogy nem akar tőlem semmit, szimplán rendes volt. Köszi azért a segítséget.
2014. okt. 2. 19:30
 9/9 anonim ***** válasza:
hmm mit léptél hogy kiderült? :O
2014. okt. 2. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!