Van egy srác (15 éves) aki már régóta tetszik, úgy látszik, hogy szombaton találkozok vele, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Igazából az egyik osztálytársam mondta, hogy az unokatestvére és a srác haverok, és együtt szoktak korizni. Na most én felvetettem azt az ötletet, hogy mi is menjünk el oda, ahol ők szoktak lógni, két barátnőm jön is. Mit tegyek, hogy beszélgessek vele, hogyan nézzek ki, mit vegyek fel stb. Kérlek segítsetek! Amúgy én 13/L vagyok, ő 15/F.
És olyat és hasonlót kérlek ne írjatok, hogy "13 évesen még babázzál!"
Ja, és én is tudok korizni, nem olyan profin, mint ő, de azért a tudásom elmegy.
2014. okt. 1. 17:16
1/2 anonim válasza:
tegyel neki uatalasokat, kedves megjegyzeseket, ha nem nyomi erteni fogja
2/2 anonim válasza:
13 évesen meg babázzal :D
de inkább korizz vele
úgy kiválóan lehet ismerkedni, én is úgy szoktam
semmi mást nem kell csinálnod csak beszélgetni
tök mindegy a ruha
ne játszd meg magad, ne görcsölj, hallgasd meg amit mond
ennyi a titka
a kori kiváló közös téma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!