22 éves fiú vagyok és még nem volt barátnőm. Hogyan
tudnék találni egy normális barátnőt, akit szerethetek
is és megértjük egymást?
Figyelt kérdés
Eddig nem nagyon izgatott a dolog, de most hogy szerelmes lettem egy lányba, szeretnék egy boldog kapcsolatot. Azzal a lánnyal reménytelen, szóval szeretném elfelejteni minél előbb. Most úgy érzem nem tudnék együtt lenni valakivel, akibe nem vagyok szerelmes. Hogyan tudnék találni egy olyan barátnőt, akit szerethetek, ő is szeret és mindent meg tudok vele beszélni? Sajnos úgy veszem észre, hogy egyre kevesebb normális lány van. Nekem egy visszahúzódó lány kéne, lehetőleg szűz, aki nem festi magát, de anélkül is szép, nem magamutogató, kedves és sok közös érdeklődésünk van? A kinézete nagyon fontos, kell lenni valaminek, ami megfog benne. Szórakozóhelyen nem szeretnék ismerkedni. Milyen más helyeken kéne keresnem ilyen lányokat?
Igazából bárhol lehetséges. Ahol lányok vannak, ott ismerkedés is van.
2014. szept. 29. 11:59
2/8 anonim válasza:
milyen helyekre szeretsz járni? sportolni? esetleg ott már meg is van a közös érdeklődés :) Sok sikert :)
2014. szept. 29. 12:00
3/8 A kérdező kommentje:
Hétvégén eljárok haverokkal szórakozni, de nem ismerkedés céljából. Hétköznap sehova sem járok, mert itt a faluban nincs semmi, városba meg körülményes és költséges is lenne minden nap bejárkálni. Illetve van egy barátom, akivel szoktunk biciklizni járni a szomszéd falvakba, ő is hasonló cipőben jár.
2014. szept. 29. 12:08
4/8 anonim válasza:
Ha nem nézel ki jól akkor még az idősek otthonába is egyedül vonulsz be! :D
2014. szept. 29. 13:23
5/8 anonim válasza:
Vagy ami még rosszabb: Lesz egy barátnőd aki még neked sem fog tetszeni, azaz sosem leszel boldog.
Ez van, szíveskedtél volna szépnek születni!
2014. nov. 7. 10:05
6/8 anonim válasza:
Honnan tudjátok hogy nem szép?! Amúgy is ez relatív! Szerintem mindenkiben van valami szép, jó van néhány végletes eset, de az ritka!
Szerintem próbálj megszólítani lányokat az utcán, bevásárláskor, postán... akárhol :)
Egyébként én is hasonló helyzetben vagyok, csak én már lassan 24 leszek...
L
2014. nov. 7. 10:20
7/8 anonim válasza:
A szerelem nem olyan dolog, h feladsz egy hirdetést, vagy ki irsz ide egy kerdést es garantáltan szerelmes leszel!
Hirtelen roban be az életedbe, és az a személy meg szépül számodra, egy idö utan nem fog erdekelni hogyan néz ki, csak az szamit h vele legyél, a tarsasagaban tud magad minél több időt tudj tölteni vele! :)
Mikor meg látsz a kirakatban egy ruhat es azon gondoloozol h tetszene e neki! Akkor fontos neked!
Én igy tudom elmondani amit gondolok eröl!
18L
2014. nov. 7. 11:23
8/8 Gőz Ákos válasza:
ezen már csak a bmw segít hatásosabb mint 1 bicikli
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!