Mertnem kell egy lanynak sem egy normalis udvarias, kedves fiu?
Figyelt kérdés
Azt vettem eszre hogy minden lany szoke kekszemu kedves fiut keres de megsem olyannal jarnak inkabb hanem egy olyannal aki megcsalja oket es hazudik meg ilyenek , vilag eletemben kedves voltam a lanyokkal es nem volt csajom mar egy eve ...
Igy nezek ki : [link]
2014. szept. 28. 01:31
4/9 anonim válasza:
Hogy lehetsz egyszerre kedves és igazmondó?
5/9 anonim válasza:
Mert sajnáltatják magukat,és papucsok.Férfiatlan mind kettő. 26N
6/9 anonim válasza:
5, akkor járj olyannal, aki jól megver, gondolom az neked már elég férfias! Szánalmasak vagytok, én is azért kellett, hogy jó fiúból önző érzéketlen sráccá váljak, mert másképp egyszerűen képtelenség becsajozni.
7/9 anonim válasza:
Hozzáteszem, utálok ilyen lenni, utálom ezt csinálni, hogy a lányok miatt rossz emberré kellett válnom, mert másképp csak egy aranyos, kedves lábtörlő voltam nekik vagy levegőnek néztek és csúfoltak a külsőm miatt. Igaz most is vannak, akik csúfolnak, de már nem hagyom magam keményen bánok a csajokkal nincs több jóság bennem, aljasnak tartom az összes nőt. Miattuk van annyi erőszakos ember is!
8/9 A kérdező kommentje:
6,7koszonom nektek
2014. szept. 29. 00:51
9/9 anonim válasza:
Hehe akkor sírjatok együtt hogy gonosz nők :D Képzeld sosem ütöttek meg,de nem kell nyálgép,sem lábtörlő aminek leírtátok magatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!