Kedves, jóképű, normális, jókedvű, őszinte, udvarias, szerény 17 éves fiú vagyok lányok ismerkedni?
Figyelt kérdés
Főként veszprém közeliek. Ja és néha jó poénjaim vannak.2014. júl. 11. 16:44
1/10 anonim válasza:
Szerinted ez társkereső oldal ?
2/10 anonim válasza:
Akkor most a néha poént mutattad be kérdésedben! :D
3/10 anonim válasza:
hú de jóképű lehetsz ha kétszer is leíod
4/10 anonim válasza:
3 as: hol látod kétszer leírva?
5/10 A kérdező kommentje:
nem írtam le kétszer és mindenki kiírja hogy ismerkedni akar és nem nem vicceltem most.
2014. júl. 11. 16:50
6/10 anonim válasza:
Gizi vok 210 kg köl a bulám ? :D
7/10 anonim válasza:
Nincs szerencsém. Nem vagyok veszprémi...
8/10 anonim válasza:
Sajnos a lányoknak pont ezek ellenkezője kell. Ne légy túl udvarias és mutasd meg, hogy férfi vagy. S az se baj ha utalsz a szexre, még ha nem is nyúlsz rögtön a bugyijukba. De ne légy nyámnyila. Akkor lesz sikered.
9/10 anonim válasza:
utolsó, barom vagy.
viszont szerénység és udvariasság terén igazat adok neki. legyél kicsit magabiztosabb, de emellett lehetsz lazán udvariasnak lenni és nem, nem kell egyből a szexre utalni, hogy a csaj bukjon rád. süss el poénokat, nevettesd meg, legyél számára biztos pont. de ezt csak sejtesd vele, nem kell azt hinnie, hogy körülötte forog a világ. Én az olyan srácokat bírom, akikkel kedvemre poénkodhatok, röhöghetek. ne változz meg senki kedvéért ez az én tanácsom :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!