20 év körüli lányok, hogyan keresnétek első leszbikus együttlétre lányt magatoknak? 20/L
Figyelt kérdés
Eddig fiúkkal/férfiakkal voltam, de most úgy érzem, kipróbálnám magam lánnyal is, akár kapcsolatban is.2014. szept. 25. 23:57
2/10 anonim válasza:
Hát probálkozhatsz a leszbi társkeresőkkel de eddig én csak azt vettem észre h oda szájberkedni mennek a lányok nem ismerkedni(nekem nem volt szerencsém)Adj fel hírdetést h ismerkednél lányokkal, és kösd ki h első tali nem tuti aktus.De még nekem is írhatsz nyugodtan és szívesen beszélgetek veléed ill adok tanácsot is.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi.
Hozzátenném, hogy jelenleg főleg Budapesten mozgok.
2014. szept. 26. 00:12
5/10 anonim válasza:
én csak olyan lánnyal feküdnék le, akivel kölcsönös a szerelem, de még nem jött el sajnos
19/l
6/10 anonim válasza:
Úgy mint a heteok. Odamész ha tetszik és leszólítod...
Nagy eséllyel elküld a $*#%+-ba, de ne add fel :D
7/10 Alexa1996 válasza:
Hát... Én lezbikus bárokba járok, ha keresek valakit magam mellé... 18/l
8/10 anonim válasza:
Kapcsolatot szeretnél, vagy "csak" szeretnéd kipróbálni lánnyal?
9/10 anonim válasza:
nekem pasim van, es csak vegre szexelni szeretnek lannyal. Kiprobalni
10/10 anonim válasza:
en csak kiszeretnem probalni lannyal a szexet de mar csak belegondolok is bizsergek. 18/L irj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!