Tényleg hülye lennék, azért mert állítólag csúnya fiú létemre nem akartam összejönni egy csinos nővel, mert buta?
Valóban nem vagyok egy szépség, alacsony nagyon kövér fiú vagyok, viszont eszem az van. Talán emiatt is összeakart velem jönni egy csinos ismerős lány, valóban nagyon jó nő, viszont buta. Nekem nagyon fontos a párom okos lány legyen, ezért visszautasítottam.
Barátaim, ismerőseim, agyon szidtak, hülyéztek, mert hogy ilyen nő soha az életbe nem fog velem szóba állni.
Valóban összekellet volna jönni ezzel a lánnyal, mert nagyon jól néz ki?
"És nem éreztél semmi vágyat egy csinos csaj iránt? Nem állt fel rá a bré?"
Dehogynem állt, szexuális vágy, szexuális érzelem megvolt, de nekem az kevés egy együttléthez. Nekem lelki érzelem is kell
Egyet értek veled kérdező. Bár én nem vagyok "alacsony és kövér" de nekem se kellene egy szupermodell ha buta lenne!
Ja és nyugodtan pontozattok le nem érdekel!
én is a kérdezővel vagyok ! nem kell olyan lány akibe nem vagyok szerelmes nem divatból akarok magamnak párt választani hanem szerelemből!
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!