Hol találhatnék párt?
Figyelt kérdés
nem fogok facen meg gyakorin élőben meg senki nem jön oda hogy szia mi a számod? 15/l vagyok kb 5 honap és 16 leszek szeretnék szerelmes lenni :) mit csináljak? am nem tartom magam szépnek de csunyának se egy pici hasam van de nem nagy szerintetek mit csináljak? :/2014. szept. 23. 19:27
1/6 anonim válasza:
Ott van neked a suli is..meg a környéke meg lehet útközben...körül vagy véve a korosztályoddal.
2/6 anonim válasza:
Ne stresszelj rá és jönni fog magától!!!
3/6 anonim válasza:
hol laksz? ha a közelben akkor csak egy időpont és élőben találkozhatnánk az utcán és akkor nem itt ismerkedsz :D
4/6 poiu válasza:
Csináld ami jó neked. Tanulj, sportolj, a többi jön magától.
5/6 anonim válasza:
Én fiúként többnyire úgy szoktam ismerkedni, hogy véletlenül összefutok valakivel, ahol jó eséllyel megfordul a korosztályomból valaki. A pici has pont nagyon jó, legyen rajtad mit fogni. :) De ha csak úgy nem mennek oda hozzád, elmehetsz valamilyen rendezvényre is, ahol szóba elegyedhetsz számodra vonzó fiúkkal, és még témának a legelején fel is hozhatod a rendezvényt. Itt én se ismerkednék, mert félnék, hogy aztán mi lenne, mikor élőben találkoznék a lánnyal... Facebook már nem vészes, mert ott képről láthatjátok egymást és megbeszélhettek találkozót.
Sok szerencsét, remélem mindketten találunk párt hamarosan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!