Hogyan találhatnék párt magamnak?
Sziasztok! 26 éves hetero srác vagyok és 8 éve szingli! Korban hozzám illő lányok, akiket ismerek, azok vagy párkapcsolatban élnek, vagy én nem vagyok az ideáljuk. Több társkeresőn is fent vagyok, de ott legtöbbször nem válaszolnak a leveleimre, vagy ha igen, akkor is "bocs, de nem". Pedig sokan mondják, hogy külsőre semmi baj nincs velem, azonkívül kedves és barátságos vagyok, és ha kell, tudok egy kicsit vagány is lenni.
Mit tegyek?
A rendes pasiktól írtóznak a nők! :-)
Az emberek nem párt akarnak, csak dugni... ...és mindig az erősebb kutya b*szik... :-)
...és mivel te párt akarsz, így megtaláltuk a kérdésre a választ!
Ha esetleg nem tudnál, tanulj meg táncolni (tánciskola) és járj el társastáncos bálokba, partikra. Nem baj az sem, ha többedmagaddal mész. Ezeken a helyeken általában vannak jó fej, szép és szingli lányok :)
24F
Lehet, hogy valaki épp téged talál meg...van ilyen is.
Vagy lehet, hogy pl. egy társkeresőn pont olyan lányok tetszenek, akik egyébként pl. gyökerek vagy foglaltak..de egyébként a netes társkeresők jók tudnak lenni, ha megfelelően használod őket...talán próbálhatnál egy olyan lányt is, aki nem feltétlenül a legtökéletesebb külsejű, pl. ráírsz egy üzenetet, vagy hasonló, és ki tudja, lehet hogy pont egy hullámhosszra kerültök a végén..
Bármelyik lehetőség áll fenn, mindkettőhöz szükséges elég sok türelem is. Rossz kapcsolatba nem érdemes belemenni, inkább várni egy megfelelőbbre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!