Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék ilyen párt magamnak?
20 éves fiú vagyok, fél éve költöztem el a szüleimtől.
Gyakorlatilag egész életemben egy barátnőm volt eddig(15-20 éves koromig), négy hónapig együtt éltünk. Most egyedül lakom és elég egyedül érzem magam, szeretném ha lenne valakim.
Nem igazán van kedvem mindenféle lányokkal randizgatni, hosszasan ismerkedni. A legtöbb korombeli lány ki akarja élni magát és bulizni akar, én viszont olyan valakit keresek aki hosszú távon gondolkozik, esetleg hozzám is költözne.
Hol találhatnék ilyen társat? A kocsmákban, szórakozóhelyeken könnyű megismerkedni lányokkal, de ott a legtöbben csak egy kalandot szerettek volna tőlem.
Először is köszönöm szépen a válaszokat! :)
Volt részem egy-két egyéjszakás kalandban, de őszintén szólva soha nem vonzott túlságosan, én inkább társat szeretnék magam mellé.
Sajnos az a baj hogy türelmetlen vagyok. Voltam pár randin az elmúlt hónapokban, de kicsit erőltetettnek érzem, általában az első találkozásnál érzem hogy nem lesz belőle semmi.. Nem akarok nagyon rágörcsölni a pártalálásra, de jó lenne olyan lányokkal randizni akik hasonlóan állnak hozzá a dologhoz mint én.
Ötös: kicsit ódzkodom az internetes társkereséstől(nem tudom hogy miért), de lehet hogy megpróbálkozom vele..
Köszi mégegyszer a válaszokat, aranyosak vagytok :)
Pedig azért, hogy találj magadnak egy normális lányt, tenni is kell. Hiába vagy te otthon türelmetlen, a tökéletes nő nem fog hozzád becsengetni. Nyilván nem a legalja kocsmákban a saját hányásában fetrengő csajt kell megszólítani... Biztos van valami érdeklődési köröd, hobbid, azon belül próbálj keresgélni. Ha szeretsz sportolni, menj le egy edzőterembe. Vagy menj könyvtárba. Ha szereted és van rá módod vegyél egy kutyát, vidd el kuyasuliba, sétáltasd olyan helyeken, ahol tudod, hogy sok kutyás megfordul.
De egyébként a normálisabb szórakozóhelyeken, kocsmafélékben is megvan az a réteg, akikkel lehet ismerkedni, mert normálisak. Bár elismerem, ott azért nehezebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!