Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek, ha nem vagyok...

Szerintetek, ha nem vagyok átlagos tinilány, hol találhatnék párt magamnak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a gondom, hogy nagyon szeretnék egy komoly kapcsolatot, de nem tudom, hol ismerkedhetnék. Próbáltam társkeresőn, de ott csak bunkók vannak, meg olyanok, akik csak szexet és "cicababákat" keresnek. Én viszont valaki olyat szeretnék, akivel lehet normálisan beszélgetni, és aki nem síkhülye :/ Viszont nem tudom, hol találnék olyan pasit, aki nem tartja furának, hogy nem vagyok rózsaszín plázacica, hanem szeretek olvasni és filmeket nézni, és főleg a fantasy, a sci-fi és a krimi a kedvenc műfajaim :D Szerintetek hol találnék olyan fiút, akit ezek nem zavarnak, esetleg ő is hasonló?
2014. aug. 12. 15:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Teljesen átlagos vagy.
2014. aug. 12. 15:12
 2/11 A kérdező kommentje:
Lányként? Szerintem az nem átlagos, hogy jobban érdekel a Guardians of the Galaxy megjelenése, mint a bulvárhírek :D Legalábbis a hasonló korú lány ismerőseim nem ilyenek.
2014. aug. 12. 15:14
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

a lányok jó része pont olyan ailyet leirtál, csak azt akarják hinni hogy ők másak... pedig már alig vannak cicababák, facebook prostik, stb. csak könnyű azt mondani hogy ők nem állnak be a tornasorba és a többi csajos baromságot, teljesen átlagos lány vagy, egy kicsit más izléssel mint a többi lánynak van :/ ezt csak azért irtam hogy ne hordd fent az orrodat mert te "más" vagy

amúgy ettől függetlenül találsz majd magadnak pasit, a legtöbbeknek ilyen lány kell :)

2014. aug. 12. 15:18
 4/11 anonim ***** válasza:
Rossz lányokat nézel átlagosnak. Te vagy az átlagos, aki olyan, amilyen akar lenni, nem vagy befolyásolva mások alapján. Sokan szeretnének ilyen barátnõt
2014. aug. 12. 15:19
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem hordom fent az orromat :) Nem az volt a lényeg, hogy más vagyok, hanem, hogy a pasiknak, akiket ismerek, nem ilyen kell. De akkor lehet, hogy tényleg csak az én környezetemben van ennyi cicababa :D
2014. aug. 12. 15:20
 6/11 anonim ***** válasza:

nem leszel attól még különleges, hogy a sci-fi jobban érdekel mint a búlvár

és a pasik jó része is olyan amilyet leirtál, csak észre kell pket venni, és adni nekik egy (vagy több) esélyt

ha ezt megfogadod, akkor tényleg nem leszel átlagos lány :)

2014. aug. 12. 15:23
 7/11 anonim ***** válasza:

Én szőke vagyok és kicsit cicababás, szeretem a pinket, de nem viszem túlzásba. Ettől függetlenül szeretem a fantasyt, a sci-fit, krimit is olvasni vagy nézni, édesanyám is szereti ezeket. Szívesen beszélgetek egyéb témákról is, pl érdekelnek a kertek, de már voltam horgászni is fiúhaverokkal. Akkor én most átlagos vagyok vagy cicababa?

Csak azért írtam ezt le, hogy szerintem ne ezek alapján mérd magad, meg nem is ez számít igazán. Legyenek barátaid, akikkel jól érzed magad, találsz majd hozzádvaló fiút is. Az én barátom sem páwa.

2014. aug. 12. 16:05
 8/11 anonim ***** válasza:
Ja a korom: 17/L
2014. aug. 12. 16:06
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy istenítem. Csak vártam, hogy megnézhessem...
2014. okt. 23. 20:45
 10/11 A kérdező kommentje:
És nem "dugást" keresek.
2014. okt. 23. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!