Szerintetek, ha nem vagyok átlagos tinilány, hol találhatnék párt magamnak?
a lányok jó része pont olyan ailyet leirtál, csak azt akarják hinni hogy ők másak... pedig már alig vannak cicababák, facebook prostik, stb. csak könnyű azt mondani hogy ők nem állnak be a tornasorba és a többi csajos baromságot, teljesen átlagos lány vagy, egy kicsit más izléssel mint a többi lánynak van :/ ezt csak azért irtam hogy ne hordd fent az orrodat mert te "más" vagy
amúgy ettől függetlenül találsz majd magadnak pasit, a legtöbbeknek ilyen lány kell :)
nem leszel attól még különleges, hogy a sci-fi jobban érdekel mint a búlvár
és a pasik jó része is olyan amilyet leirtál, csak észre kell pket venni, és adni nekik egy (vagy több) esélyt
ha ezt megfogadod, akkor tényleg nem leszel átlagos lány :)
Én szőke vagyok és kicsit cicababás, szeretem a pinket, de nem viszem túlzásba. Ettől függetlenül szeretem a fantasyt, a sci-fit, krimit is olvasni vagy nézni, édesanyám is szereti ezeket. Szívesen beszélgetek egyéb témákról is, pl érdekelnek a kertek, de már voltam horgászni is fiúhaverokkal. Akkor én most átlagos vagyok vagy cicababa?
Csak azért írtam ezt le, hogy szerintem ne ezek alapján mérd magad, meg nem is ez számít igazán. Legyenek barátaid, akikkel jól érzed magad, találsz majd hozzádvaló fiút is. Az én barátom sem páwa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!