Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az aki mások szerint "átlagos", hogyan tud "könnyen" párt találni magának?
A szépeket, vagy fiúkból helyeseket ugye gyorsan megtalálja a nagy ő, egy kettő vagy épp kinek mennyi
Viszont sok emberre azt mondják hogy átlagos külsőre, ők nem tűnnek ki a tömegből, nem feltétlen fordulnak utána hogy hűűű, na ők mihez kezdhetnek az átlagosságukkal?
Nos nekem azt mondták, hogy átlagos vagyok...
Akkor ezen logika alapján én már úgy gondolom, hogy az átlagos szintet sem ütöm meg.
Egyébként szerintem egyáltalán nem egyszerű a pártalálás. Ahhoz egy olyan személyiség kell, ami magával ragadó. Akiknek pedig ilyen módon nehéz, azoknak a személyiségével akadnak gondok.
Az átlagos ember könnyen talál valakit maga mellé, amikor már nincsenek nagy elvárásai és szépen leélnek egy átlagos életet egymás mellett.
De az igazán jó és mély kapcsolathoz ezen felül is kell valami.
Mások szerint átlagos... Na és te, hogy vélekedsz erről? Csak mert nekem az a tapasztalatom/meglátásom, hogy ahány ember annyi féle ízlés. Mindig fog akadni legalább egy olyan ember - te esetedben nő - aki valamit úgy is kifogásolni fog rajtad illetve "benned". Nem lehet mindenkinek megfelelni.
Még régen volt egy férfi akit nagyon vonzónak találtam (tetszett) és számomra kb. olyan volt mint egy "adonisz", a barátnőm meg csak annyit mondott, hogy szerinte "átlagos". Akkor most mégis "melyik kategóriába soroljam"?
Szóval felejtsd el mások véleményét, nézz bele a tükörbe és tisztázd önmagadban, hogy milyennek is találod saját magad. Gondold végig milyen ember vagy, mik a jó és rossz tulajdonságaid stb... és ismerkedj ugyanúgy mint a többi ember. Ennyi, kész, pont.
Még valami. Hány olyan nő tetszett már akik még csak nem is sejtették, hogy oda vagy értük? Csak mert ki tudja hány olyan nő volt (esetleg van) akinek tetszettél, de nem vetted észre sosem, mert mondjuk csak távolról "csodáltak".
# 7:
Azért ez most elég jót tett a lelkemnek, köszönöm kedves válaszoló. :)
# 7/8
Ezt egy erősen önbizalomhiányos embernek írtad, tehát sajnos tudod Te a válaszban tett kérdésekre a választ :)
7-es vagyok.
#8--> Igazán nincs mit, mindent amit írtam komolyan gondoltam és most is így gondolom :)
Neked kedves kérdező csak annyit, hogy az az erősen önbizalom hiányos ember én lennék csak én lány vagyok. Amit meg az előző válaszom végére írtam azt leginkább azért tettem mert akik(mi?!) önbizalom hiányosak gyakran elfelejtik, hogy igenis megtetszhetnek valakinek. Nem csak mindig szomorkodni kell, hanem pozitívan állni a dolgokhoz. Jó most biztos azt gondolod bagoly mondja verébnek, de én csak néha szoktam negatív lenni, viszont elismerem olyankor eléggé magam alatt szoktam lenni.
Arra viszont nem válaszoltál, hogy hogyan vélekedsz magadról!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!