Létezik ilyen lány?
Röviden: Egy csaj kb semennyi közös kommunikációval komolyan gondolva írja, hogy tetszek neki.
Hosszan: Egyik lány ismerősöm rám ír és hosszas beszélgetés közben mondja hogy bejövök neki. aztán már egyre konkrétabban írta, igazából fokozta az előbbit. Nem vagyok adonisz testű, sem bunkó, rózsaszínpólós "férfi" csak sima átlagos pocakos pasi. Ő nagyon szép, és jófej, de csak pár szót beszéltünk egymással. Tényleg előtte nem beszéltünk többet 2 percnél. Én eléggé félénk vagyok ilyen téren, lévén hogy nem volt még barátnőm. És emiatt nem is hallottam ilyenről, hogy csak így hipphopp komolyan gondolva mondjon ilyet valaki..
Ha lehet normális válaszokat kérnék, nem olyat hogy úr isten nem volt még barátnőm meg ilyesmi. Mondjuk ha valaki vicces baromságot ír azt elnézem. D legalább 2 komoly válasz legyen valakitől. Lányok előnyben, ők jobban tudják, hogy van e ilyen :D 17/f
Ha ezt ő is látná, akkor igen, még mindig nem tudom elhinni xDD
Elképzelhető ,hogy bír;várd ki mi lesz a dologból:)
Írni sok mindent lehet a neten..
Nekem is tetszik egy srác ugy h még nem is beszéltünk:) Valszeg majd én is elmondom neki:)
nyugi örülj h tetszel neki
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!