Össze vagyok már zavarodra? Ha állítólag olyan ronda fiú vagyok, akkor miért vannak lányok, akik mintha jeleket adnának meg miért is van barátnőm és miért is lájkolta 7 lány magától a profilképem fészbukon?
Figyelt kérdés
Nem értem én ezt. Meg ma is jött pár lány és egy a szemeimbe nézett egyenesen, szemezett velem. Meg jött két csaj és persze pont akkor kezdtek hangoskodni, mikor a közelembe értek. Egy haverom azt mondta, hogy azért csinálják, mert így keltik fel a figyelmet magukra, hogy a fiú vegye őket észre.2014. szept. 22. 21:13
1/3 anonim válasza:
vannak lányok akiknek tetszel és vannak lányok akiknek nem, ez van :)
2/3 anonim válasza:
nem csak veled csinálják ezt.be képzelt hülye kurv*k!
3/3 anonim válasza:
Van barátnőd, ettől lett önbizalmad, ettől nem árasztasz magadból szorongó kisfiú kisugárzást, és észrevesznek a lányok. Logikus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!