Vannak olyan lányok akik sokkal nagyobb intelligenciával rendelkeznek az átlagnál, és ez okoz nekik gondot a párválasztásban?
nem.
egyrészt, jó ha nem csak arról szól egy párkapcsolat,hogy hogyan kell gyököt vonni vagy hogyan reagál az oxigén az argonnal, az okos lányok is szeretnek hülyülni, sokkal inkább mint a kevésbé okosak
másrészt meg ha vonzódunk egy kevésbé jó matekoshoz, az nem fog megállítani minket.
rengeteg más közös téma lehetséges
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__611..
bár nekem nagyon nem tűnik annak... :D
Soha nem írtam IQ tesztet,de mondhatni,hogy nem vagyok hülye gyerek.A kérdés a lányokhoz szól,én viszont fiú vagyok,tehát lehet,hogy nem releváns információ,de nyílván nekem is fontos az,hogy okos legyen a választottam.
Eddig nálam ez abban merült ki,hogy nem szerettem bele csupán egy lányba,mert csak rá tudtam felnézni olyan mértékben,hogy ez nem volt gátja az érzelmeimnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!