Vannak olyan lányok akik sokkal nagyobb intelligenciával rendelkeznek az átlagnál, és ez okoz nekik gondot a párválasztásban?
Figyelt kérdés
Például kiemelkedően jók matematikából, vagy fizikából, és el se tudnának képzelni maguk mellé olyan párt, aki ezekben nem üti meg legalább azt a szintet mint ők. :)2014. szept. 22. 22:35
11/11 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy az okosabb, tanultabb, olvasottabb nők egyáltalán nem tűrnek meg párkapcsolatban náluk valamiben "gyengébb", műveletlenebb férfit. Ne rossz értelemben kezeljétek a műveletlenebb szót, amit férfitársaimra írtam, pontosan arról van szó, hogy nézzünk meg pl. engem: imádom a rovarokról készült természetfilmeket, viszont nem ástam még bele magam a rovartanba, mert ilyen részletességgel azért nem érdekel. Mivel felületesek az ismereteim ezekből, így például egy entomológiában igen jártas nő ezt nem méltányolná egy kapcsolatban, hogy a férfi valamiben tudatlanabb nála. Szerintetek a mai 16-20 éves lányok miért vágynak 10-12 évvel idősebb férfira? Pont emiatt, mert nagyobb tudást feltételeznek az idősebbekről, ezáltal felnézhetnek a párjukra. Nézzétek meg, hogy például a mai fiatal ügyvédnőknek, jogásznőknek, doktornőknek stb. miért 10-15, sőt 20 évvel idősebb a férjük, és miért nem egy korukbeli vízvezetékszerelővel állnak össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!