Fontooos! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel nagyon jóba lettem(szerelmes lettem) és most apum eltiltott tõle mert hogy õ azt állítja hogy cigány (de neeeem aaaaz ) . Mit csináljaak? segítseteek :'(!!!!!2014. szept. 21. 18:49
11/27 anonim válasza:
Ha komolyan cigó, sötét bőr, sötét bőrű társaság, akkor hallgass apudra. Bár vannak kivételek én is ismerek. Rajtad áll.
12/27 anonim válasza:
magyarországon több mint100 ninja van pesten is kb te vak vagy
13/27 anonim válasza:
apádnak mond hogy a dédnagyapja nagyapjának az anyja cigány volt az apja meg kínai..
14/27 A kérdező kommentje:
Melyik fogyatékos nem értette azt a mandatot hogy nem cigány!!! ...az apám nem rasszista csak félt ...normális válaszokra számítottam . A normális válaszokat köszönöm
2014. szept. 21. 19:01
15/27 anonim válasza:
Te drága elveszett maximum 14 éves tudatlan leány. Mégis milyen bizonyítékod van arra, hogy nem cigány?
Azért, mert nem azt mondjuk, amit hallani akarsz, akkor már hülyék vagyunk/nem normális a válaszunk?
16/27 anonim válasza:
szoval ha fehér lenne akor meg anyád nem ahgyná, te meg héber vagy
17/27 anonim válasza:
de egyszerü amikor pl suliba kérdezik élj be cigánynak és apád megtilt hogy magaddal legyél
18/27 anonim válasza:
Látom a 44%-os nagyon unatkozik, hogy folyamatosan pofázik! XD
Vagy lehet, hogy ő is cigány...! :O
19/27 A kérdező kommentje:
A korom az nezavarjon senkit ,csak egy normalis választ vártam . Nem cigány . Szüleinek rendes állása van, a baráti társosága ugyan az mint nekem .Három hónapja ismerkedünk és még meg se mert csókolni . Köszönöm normális válaszokat !
2014. szept. 21. 19:14
20/27 anonim válasza:
én nem vagyok ilyen bőr, határokkal megszabott droid én ember vagyok nem magyar vagy kínai vetőgép, hanem ember!!!
és utálom a rossz embereket és droidokat, és vetőgépeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!