Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet ilyen súlyos esetben csinálni? Fontooos. :-S
..rám irt egy csaj hogy valamilyen fotósárol lenne szo..minden olyan élethűnek és valosnak tünt.. de azt mondta 9 lány kell összesen erre a chanel 2012 fotozásra és mér 7 láény megvan akiket úgy vett fel hogy készitettek magukról 4 nude képet..
előre nem akartam bele menni , de győzködött hogy ő a paiskra bukik és ki is törli a képet csak megnézi az alakom szakmai szemmel
az tűnt fel nekem hogy miért kell az egyik képen harisnyát huznom a másikon meg nem..
és átküdltem a képeket ..utána pedig nem jelentkezett..bárhova felteheti a képeimet:((..iylenkor mit lehet csinálnii?
ma máár nem jelenzkezik..facebookját letörölte vagyis ez jön elő ha meg akarom nézni :
A kért oldal nem található.
You may have clicked an expired link or mistyped the address. Some web addresses are case sensitive.
*
Vissza a kezdőlapra
*
Vissza az előző oldalra
...és komolyan elhiszed, hogy valami csaj volt? :DDD
Egy vén pedopöts, aki így gyűjti be a képeket a kis agyhalott pitsákról, még a héten rád fogja verni egy tucat ürge.
Kivéve, ha ott figyelsz a napis.zaron a jövő héten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!