Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet ilyen súlyos esetben csinálni? Fontooos. :-S
..rám irt egy csaj hogy valamilyen fotósárol lenne szo..minden olyan élethűnek és valosnak tünt.. de azt mondta 9 lány kell összesen erre a chanel 2012 fotozásra és mér 7 láény megvan akiket úgy vett fel hogy készitettek magukról 4 nude képet..
előre nem akartam bele menni , de győzködött hogy ő a paiskra bukik és ki is törli a képet csak megnézi az alakom szakmai szemmel
az tűnt fel nekem hogy miért kell az egyik képen harisnyát huznom a másikon meg nem..
és átküdltem a képeket ..utána pedig nem jelentkezett..bárhova felteheti a képeimet:((..iylenkor mit lehet csinálnii?
XD
Szerintem ezek után nagyon nem vagy abban a helyzetben, hogy leszólj másokat, netán lehülyézz...
Lehet, hogy aki átvágott, ő is úgy szelektál, hogy ez tud írni-olvasni 16 évesen, ennél nem jön be. ÁÁÁÁ, ez se írni, se olvasni nem tud, pic.saszájjal pózol minden fényképen, ez jóóóóó leeeesz... és tényleg!
küldenél nekem képet magadról?
nem szeretném sehol felhasználni vagy visszaélni vele csak meg szeretném nézni az arcodat.
Vagy írj msn címet előre is köszi szia.
kérdésre válaszolva:nem ügyes dolog így vakon megbízni az emberekbe,sokkal rafináltabb és rosszakaróibbak mint hinnéd,a naivitást pedig könnyen ki lehet használni.
örülnék 1 képnek vagy msn-nek.
szia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!