Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet ilyen súlyos esetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet ilyen súlyos esetben csinálni? Fontooos. :-S

Figyelt kérdés

..rám irt egy csaj hogy valamilyen fotósárol lenne szo..minden olyan élethűnek és valosnak tünt.. de azt mondta 9 lány kell összesen erre a chanel 2012 fotozásra és mér 7 láény megvan akiket úgy vett fel hogy készitettek magukról 4 nude képet..

előre nem akartam bele menni , de győzködött hogy ő a paiskra bukik és ki is törli a képet csak megnézi az alakom szakmai szemmel

az tűnt fel nekem hogy miért kell az egyik képen harisnyát huznom a másikon meg nem..

és átküdltem a képeket ..utána pedig nem jelentkezett..bárhova felteheti a képeimet:((..iylenkor mit lehet csinálnii?

2011. aug. 20. 20:15
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

XD

Szerintem ezek után nagyon nem vagy abban a helyzetben, hogy leszólj másokat, netán lehülyézz...

Lehet, hogy aki átvágott, ő is úgy szelektál, hogy ez tud írni-olvasni 16 évesen, ennél nem jön be. ÁÁÁÁ, ez se írni, se olvasni nem tud, pic.saszájjal pózol minden fényképen, ez jóóóóó leeeesz... és tényleg!

2011. aug. 20. 20:25
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Bocs ,hogy nekem számít a helyes írás .__.
2011. aug. 20. 20:26
 13/29 anonim ***** válasza:
Számít, mert nagyban segíti a megértést.
2011. aug. 20. 20:27
 14/29 anonim ***** válasza:

küldenél nekem képet magadról?

nem szeretném sehol felhasználni vagy visszaélni vele csak meg szeretném nézni az arcodat.

Vagy írj msn címet előre is köszi szia.

kérdésre válaszolva:nem ügyes dolog így vakon megbízni az emberekbe,sokkal rafináltabb és rosszakaróibbak mint hinnéd,a naivitást pedig könnyen ki lehet használni.

örülnék 1 képnek vagy msn-nek.

szia.

2011. aug. 20. 20:28
 15/29 A kérdező kommentje:
nem tagadom ..nagyon fontos a helyesírás , csak most ezerrel gépeltem nektek ide ezt a kérdést..és sok minden elírtam..
2011. aug. 20. 20:31
 16/29 anonim ***** válasza:
Majd ne lepődj meg, ha napisz@ron látod magad viszont.
2011. aug. 20. 20:33
 17/29 A kérdező kommentje:
a napiszaron lehet jelenteni hogy vegyék le a képet??
2011. aug. 20. 20:34
 18/29 anonim ***** válasza:
Persze, lehet jelenteni, és feltétlen írd le azt is, hogy jutottak hozzá.
2011. aug. 20. 20:36
 19/29 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fogsz felkerülni a napi szarra :)
2011. aug. 20. 20:37
 20/29 anonim ***** válasza:
Szart sem ér, csak kiposztolják a leveled.
2011. aug. 20. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!