Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet ilyen súlyos esetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet ilyen súlyos esetben csinálni? Fontooos. :-S

Figyelt kérdés

..rám irt egy csaj hogy valamilyen fotósárol lenne szo..minden olyan élethűnek és valosnak tünt.. de azt mondta 9 lány kell összesen erre a chanel 2012 fotozásra és mér 7 láény megvan akiket úgy vett fel hogy készitettek magukról 4 nude képet..

előre nem akartam bele menni , de győzködött hogy ő a paiskra bukik és ki is törli a képet csak megnézi az alakom szakmai szemmel

az tűnt fel nekem hogy miért kell az egyik képen harisnyát huznom a másikon meg nem..

és átküdltem a képeket ..utána pedig nem jelentkezett..bárhova felteheti a képeimet:((..iylenkor mit lehet csinálnii?

2011. aug. 20. 20:15
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
nagyon remélem nem kerülük fel rá :-S.. beleeggyezés nélkül teszik fel a képeket a napi szarra?
2011. aug. 20. 20:43
 22/29 anonim ***** válasza:
Aha, hisz nem tudják ,hogy ki vagy :/
2011. aug. 20. 20:46
 23/29 anonim ***** válasza:
Amúgy meg nagyon perverzek azok a képek amelyeket küldtél neki?
2011. aug. 20. 20:47
 24/29 A kérdező kommentje:
Millky nem annyira perverzek..csak épp nude kép..állok , a máésikon ülök
2011. aug. 20. 20:50
 25/29 anonim ***** válasza:
Ha átküldöd nekem a képeket akkor le tudom szedni őket a netről ;)
2011. aug. 20. 20:52
 26/29 A kérdező kommentje:
20:52 ..azért ennyire naiv nem vagyok!!
2011. aug. 20. 20:56
 27/29 anonim ***** válasza:

segg vagy,ez van

nem tehetsz semmit

amúgy ennyi ésszel meg is érdemelted ._.

2011. aug. 20. 21:01
 28/29 anonim ***** válasza:
mész a napiszarra vagy a pedomacira! ennyire azért nem lehetsz egyszerű lélek :D
2011. aug. 20. 22:20
 29/29 anonim ***** válasza:
Nem a feszt nem vagy naiv, kis idióta piccsa:D
2012. júl. 30. 00:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!