Miért van az, hogy a haverjaim körében a csajok inkább a nyáron kivül eső időszakokban jönnek össze?
Ez nagyon érdekes, mert azt hinné az ember, hogy nyáron szexel mindenki. Na most ez a valóságban úgy van, hogy a lányok nyáron a lehető legjobb pasival vannak. Nagyon magasan van a léc külsőre is.
Télen meg úgy félnek az egyedülléttől és keresnek egy szerényebb kivitelű pasit, aki mondjuk pont velük egy kategóriába esik. Ez nekik azért visszalépés, mert a nőknek olyan pasi kell, aki hozzájuk képest jobb.
De az olyat meg ugye nem tudják megtartani olyan könnyen. Télre meg ugye kell a társaság, ezért beérik a gyérebb pasival, mert az olyannal nagyobb eséllyel tudnak együtt maradni. Aztán eljön a nyár és kidobják, mert az ösztöneik azt diktálják, hogy nyárra jó pasi kell.
Na és ezért van az, hogy pl nekem is a nők, akikkel voltam, szinte mind nem nyáron volt. Persze mondjuk nyáron is voltak nőim, de azok nagyon rondák voltak, mert ugye ekkora különbség kell, hogy a szemükben én számitsak a jó pasinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!