Egyetemisták! Mennyire vállaljátok fel másságotokat a csoporttársak előtt, a koliban (albérlet is lehet természetesen) meg úgy általában?
Szerintem is szakfüggő. Nálunk a műszaki karon senkiről se tudok, aki nyíltan vállalná. Bölcsészeknél biztos nagyobb az arány.
Bár az "újabb generáció" is fog hozni némi változást.
Mikor a szexuális orientációk közé bekeverednek az egyetemek, csak számomra nehéz első ránézésre eldönteni, hogy az LMBQ meg a TTK, BBQ, BBC, ÁOK, stb.stb. egy orientáció, vagy szak?
Ez olyan... nevetséges.
Nem reklámozom, de enm is titkolom. Ruházatból viselkedésből senki ki nem találja, de ha valaki netán rákérdez, megmondanám. HA!
Még senki se kérdezett rá.
Albérlet: három fiúval lakom együtt. Paradicsom lehetne gondolni.
Egyikhez sincs semmi közöm, ez pedig a valóság.
Mezeien anyagi okok miatt sodort egymás mellé az élet.
Én a koliban egyáltalán nem, de megkérdeztem egyszer burkoltan szobatársam véleményét.
Azt mondta, ő csak sajnálja a melegeket, és „nem tehetnek róla, hogy betegek”. Viszont a koliban megtaláltuk egymást egy biszex csajjal, akivel nagyon jó barátok lettünk :)
Én csoporttársak előtt sem vállaltam fel, nem is kérdezte soha senki, akinek elmondtam (1-2 személy), azok sem akarták elhinni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!