Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tényleg félrevezető duma volt?

Tényleg félrevezető duma volt?

Figyelt kérdés
Elkezdtem ismerkedni egy pasival, aki nem a szülővárosában lakott és dolgozott, hanem x kilométerre, albérletben. Kiderült, legalábbis elmondása szerint, hogy 3 hónapja szakított az exével, de azóta nem költöztek külön. Azt mondta, hogy egy darabig még nem is akar, de mi nyugodtan találkozhatunk, meg menjek nála, stb. Ha a barátnőtök/barátotok mellett be akartok csajozni/pasizni, akkor mondjátok ezt? Jól gondolom, hogy én csak a harmadik ismeretlen lettem volna az egyenletben?

2013. nov. 24. 22:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Honnan tudjuk?
2013. nov. 24. 22:39
 2/7 A kérdező kommentje:
B*zd meg, minek írtál ide, első?
2013. nov. 24. 22:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Ööö Ja. Asszem. Mi volt a kérdés?!
2013. nov. 24. 22:41
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha a csajjal is összefuthatnál nem hiszem,hogy csak egy + lettél volna!

De ki tudja...

2013. nov. 24. 22:41
 5/7 A kérdező kommentje:

Igazából ez: Ha a barátnőtök/barátotok mellett be akartok csajozni/pasizni, akkor mondjátok ezt?

4-esnek: De akkor mért nem költözött szét, és mért nem akart a jövőben sem szétköltözni tőle? Ez azért egy értelmesebb példánynak csak gyanús...

2013. nov. 24. 22:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát én se tudnék egyből elköltözni! Félretennék előtte egy keveset!
2013. nov. 24. 22:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen.
2013. nov. 24. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!